Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuchnięta mordka ....

MASAŻ LIMFATYCZNY TWARZY?

Polecane posty

Czy jakkolwiek to się nazywa :P Czy któraś z Pań miała taki skorzystała z takiego zabiegu? Jakie były efekty? Ktoś mi zasugerował, że pomoże to na moje dolegliwości, codziennie po przebudzeniu, a nawet i potem przez cały dzień mam okropnie zapuchniętą buzię, głównie miejsca pod oczami. Wygląda to paskudnie :( Na dodatek jedno oko jest zawsze 2 razy bardziej opuchnięte, po tej stronie, na której śpię. Na pewno nie zależy to od braku snu, bo wystepuje niezależnie od ilości przespanych godzin :(

Gość uppppppppppppppppppppppp
proszę :)

Gość ... . . ... ........ ....

Gość dotty
Mi pomaga krem trzymany w lodówce (zimny krem ładnie redukuje opuchliznę). A poza tym rano wykonuję takie ćwiczenie: kilkanaście lub kilkadziesiąt razy (w zależności od tego, ile mam czasu) patrzę w górę w dół i na boki oraz kreślę oczami koła (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi ;) )

dziękuję za odpowiedź :) tak, wiem o co Ci chodzi :) ale mnie to nie pomaga, zresztą żadne kremy, żele, okłady z herbaty, takie specjalne zamrażane okularki - nic nie pomaga :( dlatego pytałam o ten masaż, bo ponoć daje efekty pozdrawiam serdecznie

dziękuję za odpowiedź ! super, chyba się skuszę :) a możesz mi opisać swoje "doznania"? :)

Gość No i jeszcze leawatywa

lewatywa na twarz :D