Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacja00

Nie wiem czy zrobić sobie tipsy

Polecane posty

Gość Wpadka
Możliwe i jedno i drugie. :) Choć w sumie sama jestem zdziwiona, bo wszyscy straszyli mi, że będę miała strasznie zniszczone pazury :)

Naturalne paznokcie oczywiście się niszczą,kiedy nieumiejętnie likwiduje się tipsy samemu... Ja miałam już akryl i żel. Akryl odpryskiwał mi po2 dniach,a żel trzymał się nawet do 3 tygodni. Zawsze wybierałam najkrótszą możliwą długość,najzwyklejszy french. Jestem bardzo zadowolona,bo moje naturalne paznokcie są bardzo słabe i łamliwe. Moim zdaniem profesjonalnie zrobione,niezbyt rzucające się w oczy tipsy to nie tandeta!

a ja mam tipsy mozecie uwazac ze tandetnie zrobione ale taka jest prawda ze poczawszy od kumpel a skonczywszy na klientkach w pracy to kazdej sie podoba, klientki pytaja czasami gdzie robie tipsy wiec, moje panie piszecie blachary i tandeta ale takie sie najbardziej wiekszosci podobaja i faceci rowniez wyrazili aprobate to ze tipsy sa synonimem bezguscia albo ze nadaja sie na okazje sa w wiekszosci wymyslem osob ktorych po prostu na nie nie stac ;) tipsy natomiast mam zelowe french jest zastapiony zlotym brokaem pomalowanym w biala pantere,na kazdym naklejone sa po 3 krysztalki calosc jest jeszcze posypana brokatem i pomalowana lakierem z hologramami w kolorze zlota i pmaranczy blyszczy sie niesamowicie

Gość Girl12345
Dziewczyny maja racje. Stosuj rozne odzywki, utwardzacze itp. Ja mam tipsy zelowe i jestem bardzo zadowolona. Decyzja nalezy do ciebie obydwa sposoby sa bardzo dobre. Ps. Na forum osoby mowia ze tipsy zelowe niszcza paznokcie, nie wierz w to ONE ODBUDOWUJA PAZNOKCIE. Mozna je porownac do dobrej odzywki.

Gość pistacja00
Ja nie lubię paznokci w panterę :P A jak działa jedwab na paznokcie?Na czym to polega?