Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILI.

Konto w PKO bank Polski.....Ma ktoś ??

Polecane posty

Gość LILI.

Chce założyć konto takie zwykłe otwarte nie lokate Powiedzcie mi opłaca sie mi tak czy lepiej inny bank wybrać??

jak masz stałe łącze w domu to inteligo ewentualnie mbank wszystko można załatwić bez wychodzenia z domu

tak , ale z dostępem internetowym jesli jestes studentką to się płaci chyba 2,5 zł plus 1 zł a normalnie około 7 zł (? ) za konto z dostępem przez internet ale bardziej polecam w takim razie Inteligo ( obsługuje je pko bp ) lub Mbank

Gość Madzia_222
odradzam, w większości banków za prowadzenie rachunku nic się nie płaci kilka dni temu rozwiązałam z nimi umowę właśnie z powodu opłat

pko bp mam odradzam koszmar mało bankomatów, długie oczekiwanie na akceptacje karty w sklepach, ogromne kolejki w bankach, mało kompetentni pracownicy. jeśli już coś tam to tylko inteligo (lepsze niż studenckie dużo taniej wychodzi). z polecanych mi bo mam zamiar zmienić mbank (dużo znajomych korzysta i bardzo sobie chwali małe opłaty + dużo bankomatów)

Nie cierpie tego banku,jutro idę rozwiazać umowę.Tak mnie ostatnio wkurwili,ciagle blokuja mi hasło internetowe i opłaty z a wszystko. :O Jak jest w mBanku?

Gość Dobra ale czy w Mbanku
Jeśli założe konto może ktoś z innego kraju przelać mi kase w euro??????? No a właśnie Pko BP jest walutowy......