Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajsaaa

co myslicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość krakowiankakrakowianka
ta druga jest dużo duzo ładniejsza;) mimo tego że zabudowana bardziej:) ale jakoś tak ładniej się prezentuje;) jak jeszcze masz ładną sylwetkę to idealnie:)

Gość kajsaaa
jestem bardzo szczupla, dlatego zdecydowalam sie na taki styl sukienki,... jest jeszcze jedna ostatnia opcja.. bo boje sie ze w tej zabudowanej moze byc mi troszke za cieplo..z uplywem czasu i przyplywem emocji..a nie da sie zdjac niestety tego bolerka koronkowego.. dlatego mysle jeszcze o tych dwoch bo maja opcje golych ramion http://www.madonna.pl/pl/stpatrick.php?s=balada http://www.madonna.pl/pl/stpatrick.php?s=broche

Gość 7 kier
ta ostatnia sukienka przepiękna- tym bardziej, że można się "rozebrać" ;)

Gość onauk
ja tez sie zastanawialam na nambia a takze nad medusa -la sposa i....w koncu kupilam ( jak pewnie wiele dziewczyn tutaj mi powie) Lorne z bolerkiem...i jest przesliczna, a to nie znaczy, ze jak na kaffee same Lorny to ludzie ma moim slubie tez powiedza,ze oklepana:)..nie sadze:)

Gość kajsaaa
onauk, sluchaj a ile placilas za lorna.. w ktorym salonie kupowalas.. lorna piekna...podobna troszke do tej jednej...ach juz nie pamietam..;)ktorej

ostatnia jest najpiekniesza - ma bolerko i ramiaczka, no i wogole reszta tez sliczna przedostatnia tez piekna, ale mnie osobiscie drazniloby to, ze nie ma ramiaczek, obawialabym sie tanczyc itd. dwie pierwsze w ogole mi sie nie podobaja jesli prosisz o rade to proponuje ostatnia :-)

Gość betaz
Ta pierwsza ładniejsza

Gość onauk
do kajsaaa kupilam na allegro za 1800zl z bolerkiem i wyglada ja nowa...nie stac mnie na nowa, bo z tego co wiem to kosztuje drugie tyle

Gość onauk
co do twoich wybranych... pierwsza-przod mi sie podoba, ale tyl z ta "dziura" jak dla mnie troche przesadzony druga-tak jak pisalam-zastanawialam sie nad nia, ta kokarda troche mi przeszkadzala i pewnie dalabym ja na tyl..i moj kuzyn stwierdzil, ze za duzo koronki... trzecia-nie przepadam za tymi falbankami czwarta-sliczna, tylko bolerko zupelnie nie w moim typie..nie lubie takiej "lezki" w dekoldzie.. A medusa-la sposa nie podoba ci sie: http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=medusa&nr=2? Powodzienia w szukaniu!! 🌼

Gość ewaaaaaaaaaa
pierwsza przepiekna!!!!

Gość wszystkie ładne
ale najlepsze pierwsza i ostatnia

Gość kajsaaa
do onauk... serio, prawie 4 tys..? tego sie nie spodziewalam...no tak.pewnie te koronki piekne...tyle kosztuja...ojoj no nic..ale medusa...wiesz, ze calkiem nawet..tylko kurcze troszke za prosta...chcialabym, zeby bylo w niej cos takiego..wiesz..innego, ale nie jakies szalenstwa ale dzieki za podpowiedz i w ogole dziekuje Wam dziewczyny...troche jeszcze pomecze ten temat, bo slub we wrzesniu:)