Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nikaaa5

PRACA W TCHIBO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 lal101
Pracowa艂am w Tchibo ok. 1 roku , praca naprawd臋 ci臋偶ka , co tydzie艅 nowe kolekcje i mn贸stwo klient贸w,mimo tego mog臋 艣mia艂o powiedzie膰 ,偶e nauczy艂am si臋 naprawd臋 du偶o i mi艂o wspominam ten okres (ekipa 艣wietna jednak z czasem si臋 wykruszy艂a) . Pracowa艂am w jednym z lepszych sklep贸w , uda艂o nam si臋 nawet wygra膰 wycieczk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tchiboludek
Witam Ja r贸wnie偶 pracuje w Tchibo i by艂o super ,a偶 do momentu ,gdy nie przysz艂a nowa regionalna do Warszawy. Zacz臋艂o si臋 ci臋cie koszt贸w , teraz liczy si臋 ka偶da godzinka ,osoby s膮 po ucinane ,a teraz jest du偶o wi臋cej do zrobienia ni偶 kiedy艣 , a jest nas mniej. kiedy艣 z rado艣ci膮 przychodzi艂am tam do pracy teraz nie chce mi si臋 nawet wsta膰 z 艂贸偶ka. Jak patrze na swoj膮 kierowniczk臋 to jej praca teraz polega na uzupe艂nianiu tabelek bo co chwila jest jaka艣 nowa do uzupe艂nienia. A m贸j plan rozwoju - chmmmmmmmmmmm tabelka nie ta wi臋c kilka razy trzeba by艂o j膮 przepisywa膰. To co si臋 zmieni艂o na z艂e to wszystko tylko ,偶e nikt z pracownik贸w nie ma na tyle jaj ,aby otwarcie powiedzie膰 co mu teraz nie pasuje je艣li chodzi o prac臋 w tej niegdy艣 cudownej firmie. Ju偶 nie jest tak fajnie jak by艂o kiedy艣, nawet 2 lata temu. Teraz chodzimy i wymy艣lamy co by tu jeszcze zrobi膰 aby zwi臋kszy膰 nasz膮 sprzeda偶 ,ale od tego powinien by膰 chyba kto艣 w biurze. Zamiast obs艂ugiwa膰 naszych klient贸w skupiamy si臋 na czym innym. Ci臋cia godzin i tego co robi pani regionalna Emilia N. doprowadzi do upadku tego niegdy艣 super biznesu. To prosty biznes i nie trzeba wymy艣la膰 ,budowa膰 okien w jaki艣 super spos贸b ,to co robimy ma by膰 zach臋caj膮ce ,ale jak ma by膰 zach臋caj膮ce skoro najwa偶niejsza osoba po pojawieniu si臋 w naszym sklepie sieje tylko strach ,mobbing i de motywacj臋 dla ca艂ego zespo艂u. Ciekawe czy Pani Roso艂owska Pan Starek ,oraz Wojtek Kami艅ski wie jak Ta Pani si臋 zachowuje jak wchodzi do naszego sklepu. Na szcz臋艣cie szukam sobie nowej pracy ,gdzie w razie wizyty Kierownika Regionalnego zesp贸艂 nie b臋dzie musia艂 dochodzi膰 do siebie przez tydzie艅. Nawet nasza kierownik te偶 m贸wi i偶 藕le dzia艂a Emilia na ni膮 ,ale nie ma na tyle odwagi ,aby jej powiedzie膰 w Twarz jak bardzo jej nie na widzi za to co robi. Teraz to jest cyrk na k贸艂kach ,a nie spokojna i komfortowa praca. Je艣li chcecie to pracujcie ja ju偶 nie zamierzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z Firmy
Ja ca艂owicie si臋 zgadzam z Tchibo ludkiem ,kt贸ry to napisa艂. Jestem kierowniczk膮 jednego ze sklep贸w warszwskich i jest dok艂adnie tak jak to zosta艂o opisane. Gdyby g贸ra zna艂a prawde ,b膮dz gdyby艣my si臋 nie ba艂y o tym m贸wi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polopolo
Ja r贸wnie偶 si臋 z tym zgadzam. Nie napisze kim jestem ,bo mi zale偶y na pracy ,nie na firmie. Wiem i偶 potrafi zepsu膰 krwi cz艂owiekowi. trzymajcie si臋 i POLSKA GOLA !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobre Tchibo
Dziewczyny przesta艅cie tu o tym gada膰 bo wszystkie b臋dziemy mia艂y problemy. Mo偶emy si臋 spotka膰 na Piwko i o tym pogada膰 ,a jak tak b臋dziecie gada膰 na forum to wszystkie b臋dziemy mia艂y przej...ne A po co ... Ka偶dy pracuj膮cy kierownik dobrze wie jak jest i po co to wynosi膰 na zewn膮trz. Dajcie sobie troch臋 na luz. Emilia zastan贸w si臋 co robisz ze swoim zespo艂em to jest fanfatal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 12358
Dziewczyny Bzdura tu jest napisana. Przecie偶 tak nie jest do ko艅ca. Jest gorzej. Opiszcie PRAWD臉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 751
No i Kami艅skiego ju偶 te偶 nie b臋dzie !?!?!?!?!?!?!? Podczas tak wa偶nej wizytacji odchodzi dyrektor na Polsk臋 to dziwne ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosctchibo2012
hej, moze ktos zabra艂by g艂os na temat wielkiej Pani regionalnej z reg 3. Jako kierownik w 艁odzi to tak smierdziala ze glowa mala , a teraz wielka Pani regionalna zainwestowa艂a w antyperspirant:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tamtem
Praca nie jest z艂a , ja moj膮 prac臋 bardzo lubi臋 , d艂ugo pracowa艂am na umowe - zlecenie ale od niedawna przesz艂am na umow臋 o prac臋.S膮 fajne , ciekawe szkolenia i mi艂a atmosfera pracy , co do regionalnej - te偶 o.k. , nigdy nie us艂ysza艂am z艂ego s艂owa a kiedy dochodzi do rozmowy , zawsze potrafi wys艂ucha膰 i pom贸c. Jak czytam powy偶sze komentarze to w艂os mi si臋 na g艂lowie jezy (np.jak mo偶na napisa膰 , 偶e kto艣 艣mierdzi- to bezczelne) Klienci r贸wnie偶 bywaj膮 trudni ale zawsze mozna sobie poradzi膰 , jak si臋 chce !!! Jestem z natury spokojn膮 osob膮 i m贸j spokuj po prostu udziela si臋 moim klientom , niekt贸rzy z nich , szczeg贸lnie Ci stali potrafi膮 by膰 naprawde fajni. Praca dla optymist贸w , ludzzi z pasj膮 i energi膮 偶yciow膮 a przede wszystkim dla uczciwych!!!!!!!! Bo ostatnio s艂yszy si臋 r贸偶nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktos tam :)
Dziewczyny nie przesadzajcie!! ! Kazdy wykonuje swoja prace i uzywa metod jakie uwaza za sluszne i konieczne. Poza tym kazdy walczy o swoja premie, wy tez... A jezeli wam sie nie podoba to poszukajcie lepszej pracy zamiast narzekac, albo porozmawiajcie szczerze o tym co wam sie nie podoba (w koncu macie byc przedstawicielami waszych zespolow) bo takie narzekanie na forum nic nie pomoze, a tylko pokazuje brak kompetencji i odwagi! Dodam tez, ze istnieja zespoly w ktorych pracuje sie przyjemnie i z checia przychodzi sie do pracy!

Udost臋pnij ten post

A jak wygl膮da sprawa rekrutacji? do mnie tydzie艅 temu dzwoni艂a Pani z 艁odzi, zapyta艂a mnie o par臋 rzeczy i powiedzia艂a 偶e przesy艂a moje CV dalej i kto艣 tam b臋dzie si臋 ze mn膮 kontaktowa艂 w celu przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej, do tej pory cisza? wie kto艣 po jakim czasie si臋 odzywaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anoniiiiiiiim
chcia艂abym sie dowiedzie膰 jak wygl膮da etap rekrutacyjny w Tchibo. by艂am na rozmowie z kierowniczk膮 sklepu i powiedzia艂a, 偶eby czeka膰 na telefon. ale do tej pory cisza. orientuje sie kto艣 , po jakim czasie oddzwaniaj膮 z odpowiedzi膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NergalSz
Moi Drodzy K艂opoty z RMS to piku艣 z tym co teraz zacznie sie dziac po przyjsciu nowego dyrektora.Wyrzuconego z Vistuli, gdzie zrobil wiele zlego pracownikom zatrudniono w Tchibo.Nowy dyrektorek to kutwa, popytajcie w Vistuli Z wyrazami wspo艂czucia Nergal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xfcgvhnm,
Beatka.S by艂a kiedy艣 moim rsm-em i dzi臋kuj臋 serdecznie;-) Teraz zarz膮dza nami Alek.T pracuj臋 w Tchibo bardzo d艂ugo, nie mam ju偶 si艂 ale cholerny sentyment do mojego zespo艂u, 偶e ci臋偶ko mi odej艣膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xfcgvhnm,
nergal m贸wisz o Szymonie.D?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ankieta nt. motywacji
Witam, przeprowadzam w艣r贸d pracownik贸w sklep贸w Tchibo ankiet臋 nt. czynnik贸w motywuj膮cych i demowywuj膮cych do pracy. B臋d臋 bardzo wdzi臋czna je艣li kto艣 z tego forum zechce wzi膮膰 udzia艂 w badaniu. Poni偶ej link do ankiety, kt贸ry mo偶na skopiowa膰 i wklei膰 do paska adresu: https://docs.google.com/forms/d/1OmK8zWYewFudKfVtn9dBNu4be3K_B6AlLUmeCdEC6MA/viewform

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2 lata stracone w tchibo
Witam B臋de chyba najbardziej aktualny, starych wpis贸w nie czytajcie bo lepiej to ju偶 by艂o i si臋 nie powt贸rzy. Zatrudniaj膮 na zlecenie (do偶ywotnio) nie interesuje pracodawcy czy si臋 wykazujesz czy jeste艣 dobra etatu nie doczekasz si臋 taka jest prawda, jak mnie przyjmowali od razu uprzedzili 偶e najszybsze przej艣cie na etat by艂o po 2 latach!!!!! Generalnie si臋 nie doczekasz si臋 etatu znam ludzi kt贸rzy pracuj膮 po 1,6 roku bez prespektyw i zainteresowania ze strony g贸ry. Jesli uda ci si臋 wkr臋cic po paru latach mo偶e 艂askawie dostaniesz p贸艂 etatu potem 3/4 a do pe艂nego etatu nie do偶yjesz heheh. zarobki 10z艂 brutto zlecenie, etat r贸偶nie od 1200 za 3/4 do1500z艂 pe艂en etat premie s膮 oczywi艣cie ale tylko na papierze bo nie s膮 do wyrobienia targety wi臋c mo偶esz poma偶y膰 i dotycz膮 tylko Elite Etatowc贸w warto te偶 podkre艣li膰 偶e ka偶dy sklep bazuje tylko na zleceni贸wkach, tzn 3osoby umowa o prace w tym oczywi艣cie 1/2 i 3/4 etatu reszta to zleceni贸wki w wi臋kszo艣ci sklep贸w tylko kierownicy maj膮 ca艂y etat!!!. Kilka tygodnie temu zmienili premie i daj膮 je w formie bon贸w do tchibo hehehe 偶a艂osne Co jeszcze... kolekcje co tydzie艅 czyli przebudowa sklep贸w co tydzie艅 i dostawa prze艂o偶eni r贸偶ni ale raczej nie sympatyczni- patrz膮 tylko na siebie, nie wspominaj膮c o regionalnych to ju偶 w og贸le zadufani i traktuj膮cy ci臋 z g贸ry bo dla nich jeste艣 nikim. Najlepsze jest to 偶e ka偶膮 uczy膰 si臋 reg贸艂ek i cyferek i o sklepie 偶eby si臋 wi膮za膰 z firm膮 a traktuj膮 cie jak g贸wno wi臋c o co tu chodzi ???? Generalnie korporacja w kt贸rej ka偶dy patrzy na swoj膮 d*pe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmada
Hejka, Mia艂am przyjemno艣膰 pracowa膰 w Tchibo, Warszawa ale si臋 zwolni艂am bo po prostu cisnienie za du偶e. Zgadzam si臋 偶e Emilia zryta na maxa ale da艂o sie prze偶y膰 najgorzej jak trafisz na zrytego kierownika moim by艂a Ania, laska okropna mina wieczniej niezadowolonej i bez kijka nie podchodzi膰 ale to w jaki spos贸b si臋 odzywa艂a do ludzi to szok przechodzi ludzkie poj臋cie.Najlepsze momenty by艂y jak przypisywa艂a sobie pomys艂y na siebie zreszta dobrego s艂owa nie us艂yszysz. O dziwo nie wiem jak ona to robi poparcie u wszystkich szych ma ogromne ale niby za co...... Og贸lnie szczerze odradzam prace w Tchibo gdy偶 wymagania maj膮 bardzo du偶e a p艂aca najni偶sza jak膮 mog膮 da膰 za te pieni膮dze juz lepiej pracowac w markecie na kasie niz robi膰 z siebie g艂upka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja prace dostalam w trzy dni pracuje na umowe zlecenie po 183 h przez co mam 1660 zl na reke do kazdej wyplaty sa bonust w postaci bonow za tajemniczego klijenta od 100 do 300 z艂. co miesiac jest rowniez deputat (kawa) praca jest smieszna zalezy do jakiego zespolu sie trafi. sa szkolenia i mozliwpsc rozwoju(przejscie do biura lub wewnetrznie w sklepie) mozliwpsc podpisania umowy o prace jest najbardziej realna tak po pol roku pra cy. co do wieku nie ma ograniczen. praca jako praca jest smieszna stale mowienie dziendobty witam w tchibo wchodzi juz pozniej w nawyk i nie zwraca sie na to szczegolnej uwagi. fakt jest duzo formulek formularzy i trzeba naprawfde miec pojecie o kawie i o tym co sie sprzedaje ale za taka stawke mozna to wytrzymac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tchibo kiedy艣 i teraz to 2 艣wiaty ale wsz臋dzie dobrze gdzie nas nie ma ...chocia偶 mo偶e :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamierzasz zmieni膰 prac臋? Szukasz nowych ofert pracy? Zajrzyj na www.planpraca.pl!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marry97
Ja robi艂am w tchibo, kiedy艣 mysla艂am, 偶e to tylko kawa, ale na forach jak http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,90 opisuja jakie super maj膮 warunki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem tak : ja trafi艂am na zgran膮 ekip臋 i sobie chwal臋 prace :) Najgorsze s膮 dostawy, opr贸cz tego praca jest bardzo fajna, tylko te umowy zlecenie, niestety tak naprawde nie wiadomo czy i kiedy dostanie si臋 umowe o prac臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Miesi膮c pracowa艂am we Wroc艂awiu. Na dzie艅 dobry umowa o prace , 1500 na r臋k臋. Sama rozmowa ca艂kiem dobrze przebieg艂a, dobra Pani kierownik mi si臋 trafi艂a, regionalna z tego co pami臋tam, z Opola chyba jecha艂a. Co do ich oddzwaniania to niestety jest tak, 偶e trzeba samemu oddzwoni膰 - to chyba taki trik rozmowy kwalifikacyjnej - je艣li ci zale偶y to zadzwo艅 skoro ja nie dzwonie w terminie ;) Niestety trafi艂am na okres 艣wi膮teczny i kierwoniczka sklepu traktowa艂a mnie jak g****o. A tego nie chcia艂am. Mia艂am 100% tajemniczego klienta i od nowego roku now膮 prac臋 daleko od Tchibo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczyta艂em , 偶e TCHIBO przy wysy艂ce newsletter贸w wsp贸艂pracuje ze SPAMERAMI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczyta艂em , 偶e TCHIBO przy wysy艂ce newsletter贸w wsp贸艂pracuje ze SPAMERAMI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od艣wie偶am temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorzow
jakie s膮 warunki zatrudnienia na ten moment??? Kto艣 co艣???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰fsffs
dalej sie nic nie zmienilo, duzo pracy a 1100 na r臋ke na 3/4 etatu, zenada

Udost臋pnij ten post