Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA43627463726283

SOLARIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ONA43627463726283

nigdy jeszzce nie bylam na solarium ale chcialabym sprobowac bo mam bardzo jasna cere.chciaalbym sie zapytac: ile mniejwiecej kosztuje wizyta w solarium? czy w solarium mozna zarazic sie jakimis chorobami skornymi? na ile minut mam isc skoro ide pierwszy raz? (jestem blada tylko na twarzy, reszta ciala jest leciutko brazowa. opalam sie szybko i odrazu na brazowo, tylko twarz na czerwono) i jak myslicie po ilu razach bede miala ladna brazowa opaleniezne??

Gość jest zima
na co Ci teraz opalenizna?:O

Gość tez ostatnio bylam pierwszy ra
z. Najpierw poszłam na 5 minut, bo jestem bardzo blada i opalam sie na czerwono, wiec sie bałam na wiecej. Tobie w sumie tez bym radzila najpierw na krotko zeby zobaczyc jak zareagujesz, potem mozesz na dłuzej. Chorobami skórnymi sie nie zarazisz, bo ta płyta na której lezysz jest myta przez kobiete ktora tam pracuje, po kazdym kliencie, specjalnym płynem. Koszt moze byc rozny, ja place 1 zł za minute, ale w tym samym miejscu jest tez solarium za 70 gr za minute. Chcialam na nie nawet isc ale stwierdzilam ze wole na lepsze, z racji tego ze mam delikatną skóre. Aha. Uwazaj na miejsca w których normalnie znajdują sie majtki. :D Za 2 razem poszlam na 7 minut i mi spaliło te miejsca ktore pierwszy raz w zyciu widzialy światło :D ( zawsze na plazy itp. opalam sie w stroju :D )

Gość ONA43627463726283
tez ostatnio bylam pierwszy raz---->dzieki ci bardzo za odpowiedź moze jutro pojde na solaium i napewno bede uwazac zeby sobie nie speic pupy. ja sie latem raz na swoim ogrodku opalalam w stringach, opalalam sie z 30 minut i dupa tak mi sie zjarala ze wygladalam jak pawian z tym czerwonym dupskiem :D jest zima-------> wlasnie poto mi solarium bo jest zima... latem mam slonce a zima nie chce wygladac jak duch

Gość tez ostatnio bylam pierwszy ra
no moja kolezanka byla jeszcze madrzejsza - zaczela chodzic na solarium, najpierw na 5 minut, potem na coraz dluzej, w koncu doszla do 15 minut. Ale zawsze sie opalala w majtkach. I pewnego pieknego dnia, poszla na solarium na 15 minut i coś ją naszło zeby zdjąć majtki. Na imprezie ( na ktorej chciala ładnie wygladac, i po to wlasnie chodzila na solarium ) wygladala wprawdzie super, ale siedziec nie mogla. :D:D

Gość jest zima
źle robisz i przede wszystkim źle myślisz, ale wtrącać się nie będę. To Twoja sprawa🖐️

Gość przez solarium
Bedziecie stare i pomarszczone w wieku 30 lat:o

Choroby skóry są możliwe. Od źle zdezynfekowanego łóżka albo nawet od tych środków dezynfekujących wyskakują takie białe plamki (łupież pstry) ale łatwo się tego pozbyć wizytą u dermatologa... . Polecam tubę, bo osobiście nie mam zaufania do łózek opalających właśnie ze względu na dużą powierzchnię styku z ciałem.

Gość nigdy wiecej solarium
chyba,że solarium stojące,nie tylko u dermatologa trzeba się po nim leczyć, także u ginekologa, strasznie łatwo nabyć np.grzybicę pochwy

jak masz bardzo jasną cerę, to nie powinnaś w ogóle się opalać! kup sobie dobry samoopalacz albo krem/balsam brązujący, pij sok marchwiowy w niewielkich ilościach.

Gość seboradin
Dziewczyno, zastanow sie co robisz. Gdyby ktos wyprodukowal krem przyspieszajcy powstawanie zmarszczek, kupilabys go?? Solarium to wlasnie taki krem, a chodzenie na solarium kiedy ma sie bardzo jasna karnacje, to po prostu szczyt glupoty. Pamietaj, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze jednak dozyjesz do 40stki czy 50stki i nie bedzie to mile, kiedy bedziesz wygladala o 10 lat starzej niz rowiesniczki...