Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrobinkaaa

Doradźcie mi proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość odrobinkaaa

W maju chrześniak ma komunię,ile mam dać kasy w kopertę?Nie jestem zbyt majętna ale oni uważają inaczej :O

Witaj w klubie, mam ten sam problem :-) Daj tyle, na ile cię stać...jeden da 200 zł a drugi 2000, ważne abyś w tym dniu była ze swoim chrześniakiem :-)

Gość nie daje się kasy dziecku
na komunię:O bo biorą ją rodzice a dziecko nic nie ma z tego, kupujesz za tyle za ile cię stać prezent,kasa nigdy no chyba że np.umawiacie się że składacie się na coś większego,a rodzice to kupią np.komputer,kropka!

Gość myślę że jak dasz
z dwa razy to wystarczy :p a tak poważnie to na ile cię stać to daj a nie staropolskim zwyczajem "postaw się zastaw się " ;)

Gość odrobinkaaa
JEST TAKA SPRAWA ZE RODZICE ZAZNACZYLI ZE NIE MAJĄ BYĆ PREZENTY TYLKO KASA:O bardzo głupio sie poczułam jak insynuowano mi ze ktoś dał 400 zł, i to był obciach.....widocznie oczekuję ze ja dam więcej a mnie stać na ok,200-300 zł:(

Gość nie daje się kasy dziecku
co znaczy rodzice zaznaczyli?!...bo ja tu chyba czegoś nie rozumiem:O ja bym to zlała proste jak dwa razy dwa jest cztery:P a ludzie gadali i gadać będą,i wszystkim się nie dogodzi nie ma szans,spadam stąd szkoda dłużej na ten temat gadać

no nie mogę :o zaznaczyli że ma być kasa? i dali do zrozumienia że 400 zl to kupa śmiechu? :o oj chyba by mi coś wypadło i nie byłoby mnie na tej komunii co to kurwa za ludzie? ??? szok ..no ale z drugiej strony, lać już na nich ale chodzi też o dziecko... ja na przekór chyba kupiłabym prezent :p bo przynajmniej dziecko będzie coś z tego miało :o kurde, nie mogę :o

Gość odrobinkaaa
no niestety........w ich całej rodzinie się to praktykuje :O Ja już sie boję tek komuni:( skąd ja wezmę tyle kasy?mam od roku bardzo ciężką sytuację,nie chodzi o to ze jestem biedna ale na więcej niż 300 mnie nie stać:( no cóż wyjdę na sknerę..

Gość nie wiem ale u mnie