Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2008 popijam herbatkę z melisy trochę śmierdzi ale daję radę i zaciskam nozdrza co by nie wciągać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inter 0 Napisano Styczeń 9, 2008 To wymocz jeszcze nogi w rumianku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem ale u mnie Napisano Styczeń 9, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2008 ...i ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolkaza Napisano Styczeń 9, 2008 na stres ? - poczytać niektóre wypowiedzi na różnych forach, ale proponuję odnalezć topik z dowcipami, może i tobie coś sie przypomni ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszk_a 0 Napisano Styczeń 9, 2008 mnie pomaga czerwone wino, spokojna muzyczka i masaż :) melisy nie znoszę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi pokazuje inne miasto Napisano Styczeń 9, 2008 sex ,\sex, sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 9, 2008 idziemy z dogusem na spacer..bez wzgledu na pore roku...i warunki atmosferyczne właściwie...czym trudniejsze te warunki...tym bardziej odstresowana wracam relaksuje sie tez pztrzac na ogień w kominu:) seks...i owszem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawa...... 0 Napisano Styczeń 9, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=-c9-XaA2f00&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 9, 2008 patrzac na ogień w kominku*...no własnie...za dlugo przed kompem...ide popatrzec w ogień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2008 byłam na zewnętrzu z moim warczydłem pomogło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość henk1 Napisano Styczeń 9, 2008 odmawiam w myśli OJCZE NASZ i oddaję swe problemy STWÓRCY niech mi pomaga jak mnie stworzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach