Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volume+

u dentysty

Polecane posty

Gość volume+

Wlasnie wrocilam od dentystki. Wszystko byloby ok gdyby nie to,ze w czasie "robienia" mojego zeba dentystka nie zalozyla rekawiczek ochronnych. Czy jest taki obowiazek?

Gość moja tam zaklada
a umyla rece?

Gość volume+
Mysle,ze tak. Kiedy przyszlam nie bylo zadnego pacjenta (umawiamy sie na konkretna godzine) i zajmowala sie swoimi sprawami. Po wizycie mam mieszane uczucia..:(

Gość ostszejsza
moja to nawet maseczke zakłada

Gość volume+
No wlasnie - daletego troszke mnie zaskoczyla. Normalnie taka bardzo zadbana babeczka. Gabinet super a tu pcha sie do mojej buzi bez rekawiczek. Boje sie,ze moge sie czegos zarazic. Sluszne sa moje obawy? Pytam bo wyznaczylam sobie kolejna wizyte i nie wiem czy dobrze zrobilam.

Gość moja tam zaklada
moze po prostu zwroc jej uwage, ze jednak wolisz zeby zakladala rekawiczki. moze zwyczajnie zapomniala. mnie tez sie zdazylo ze (akurat nie dentysta) ortodonta zawsze myl rece i bez rekawiczek cos tam mi robil. ale zawsze widzialam jak myl rece!:)

Gość volume+
Teraz sobie uzmyslowilam,ze jak bylam tam oststnim razem (dzis byl moj 2gi raz bo sie przeprowadzilam) chyba tez nie miala rekawiczek. :( fajna babeczka, przyjemna i dokladna...ozesz,ze tez niegdy nie ma idealnie!!:) No coz..poszukam innego dentysty :)

moja tez jak tylko zaglada do mordki to nie zaklada ale zawsze myje rece,chyba ze cos robi no to wtedy uzywa rekawiczek...Mysle ze nie masz sie co martwic.Wyobrazasz sobie grzebac komus przy zebach i nie umyc rak??:D

Gość Diana NL
Ja jestem zaszokowana brakiem higieny u dentystow w Polsce i tym ze nie ktozy nie uzywaja sterylnych rekawiczek!!! Od 26 lat mieszkam w Hollandii, przyjechalam teraz do kraju do rodziny. Dzisiaj dalam sie namowic zeby pojsc do "wspanialego" dentysty , ktory przyjmuje w Warszawie na Ochocie. Ten pan, chcial mi wsadzic rece bez sterylnych rekawiczek do buzi, to dla mnie byl szok, ze, cos takiego w tym kraju jeszcze sie zdaza!!! Od razu nawialam z fotela, nie mam ochoty na opryszczke, albo inna infekcje z jego "czystych" rak po 10ciu innych klientach..!!! Rece dentysy nigdy nie sa wystarczajaco czyste, nawet po umyciu!!! Co za syf... nie do pomyslenia ze w Polsce cos takiego jeszcze istnieje jak dentysci bez sterylnych rekawiczek,Bhai wstyd.