Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy są jakieś nowości może...

CZERWONA FARBA KTÓRA POKRYJE FARBOWANE NA CZARNO WŁOSY

Polecane posty

Witajcie, jak w temacie, czy jest w Polsce coś takiego? Nie chcę nakładać czerwonej farby na uprzednio utlenione włosy, bo boję się, że mi powylatują :O a zależy mi na uzyskaniu czerwonych pasemek, tylko kilku. Jeśli to ma jakieś znaczenie, to farbuję włosy na granatową czerń, ale nie farbą, tylko zwykłym szamponem koloryzującym.

Gość ciemnamasa
jak nie chcesz utleniać całych włosów to rozjaśnij sobie tylko pasemka a potem nałóż czerwoną farbę ;) Uwierz, nie wypadną Ci włosy. Ja bardzo lubię zmiany i od lat farbuję średnio raz na miesiąc od miedzianego, poprzez czerwienie, fiolety, brązy, aż po właśnie granatową czerń ;) I nie wypadły.

rozjasnij kilka pasemek i nałóż toner:) będziesz miała piękną soczystą czerwień, żadna farba nie da takiego efektu:)

pocieszacie mnie, dziękuję :) spróbuję, choć trochę się obawiam ;) a co to takiego ten toner?

Gość bezsilna:(
Witam! Szukam pomocy.Diabeł mnie podkusił i farbnęłam włosy na czarno a dokładniej na granatową czerń z palet i to kolor trwały.Nie chcę się poddać dekoloryzacji proszę pomóżcie co zrobić żeby był kolor ciemny brąz lub średni brąz? czekam na odpowiedz i porady!