Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONA 18

Kiedy po porodzie dostaje sie okres??od kiedy mozna sie kochac juz??

Polecane posty

Gość ILONA 18

5tyg.temu urodzilam synka za tydzien ide do ginekologa do kontroli...jeszcze okresu nie dostalam i chcialabym zabespieczyc sie przez tabletki,zbytnio niewiem jakie beda najlepsze mysle ze lekarka da recepte na najlepsze,zbytnio nie wiem ja sie je zazywa i w jakim stosunku mozna sie kochac,czy wtedy nadal bedzuemy musieli stosowac stosunek przerywany czy trzeba sie jeszcze zabespieczyc prezerwatywa czy mozna sie kochac normalnie bez stersu by mogl zakonczyc w wewnatrz...pytam bo nogdy nie stosowalam tabletek i nieiwem nic na ten temat.!!

Gość afjj
jezeli karimisz piersia to ginekolog nie przepisze sie ci tabletek antykoncepcyjnych, bo nie mozna

jak karmisz piersia to tylko tabletki8 cerazette (kobiety sie skarżą jak je biorą) jak już nie karmisz a rodziłas naturalnie to po kontroli u gina jak da pozwolenie (tak sie powinno) a zabezpieczyc sie może już teraz tylko prezerwatywą a po wizycie bedziesz wiedziała wiecej

oczywiscie jak nie karmisz to mozesz zacza tabletki ale od pierwszego dnia miesiaczki ja dostałam a karmiłam 4 tygodnie synka i dostałam misiaczke po 6 tygodniach od porodu ( miałam cc) a kochałam sie już 3 tygodnie po porodzie

Gość .aja.
A wiesz ile powaznych chorob jest od tabletek ? Ginekolog Ci tego nie powie. Poczytaj jakas ulotke.

Gość ILONA 18
mialam cc i nie karmie piersia karmilam 2tyg.Moj sie boji kochac teraz,i czeka az tabletki zaczne brac!!!Ja nie wiedzialam ze mozna sie kochac z prezerwatywa po porodzie!!

Gość ILONA 18
to niby jak sie mam zabespieczyc???jak mowie moj sie boji przez gumki kochac,uroil se cos i tyle!!

jak po cc to smiło może sobie poczynać ale tylko z GUMKĄ dopóki nie zaczniesz brac tabletek męża namów przecież wiesz jak uwodzić ;) ja tez po cc i w 3 tygodniu po cc kochałam sie z gumką jak szalona nic nie bołało napoczatku byłam speszona taki drugi pierwszy raz ale potem już ok

aja daj spokój ty koscielnico !!!! kazdy niech robi to co chce a nie każdemu taka pobozna w dupe zaglada

Ktoś w ogóle wie dlaczego na tym forum czasem postów nie widać?

Gość ILONA 18
PRZYKRO MI ALE NIE :(:(