Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narnia98

Czym malować paznokcie żeby się nie łamały i urosły jak najdłuższe?

Polecane posty

Gość narnia98

Jakąś odżywką,utwardzaczem?Możecie mi coś polecić?

Gość .....madra.....
Moim zdaniem powinnas uzywac odzywek. Ja uzywalam lakierow-odzywek z firmy JOKO isadze ze sa naprawde dobre.

Gość ajcik
madra, nie czuj sie urazona, ale joko to g...a nie dobre kosmetyki. polecam odzywke herome http://www.netan.pl/sklep,2870,,,03,--zakupinpl--,pl-pln,375270,0.html najpierw niebieska - slabsza, pozniej czerwona - mocniejsza (czerwona powoduje, ze paznokcie 'szczypia' jesli uzywa sie jej na poczatku - kiedy plytka nie jest przyzwyczajona). po uzywaniu regularnie tej odzywki przez jakis czas, gwarantuje szybki wzrost paznokci i twardosc jak skala :) sprawdzilam na sobie - uzywam od ok 5 lat.

Gość ajcik
usunac spacje z linku i bedzie gralo

nie malować ;) Najpierw zapuścić, potem pomalować ;) Polecam zmienić dietę-wzmocnią sie nie tylko paznokcie ale i włosy i skóra, na paznokcie u mnie sprawdziło sie łykanie Humavit'u Z. Doraźnie-moczyć paznokcie i wcierać ciepłą oliwę z oliwek.

Gość Nieszczęśliwa77
A ja polecam odżywki z Palomy lub Avonu - są całkiem niezłe. Tabletki Silica i niestukać pazurkami w klawiaturę.

Gość pryszczataa
miałam setki odżywek tańszych i droższych. Odpuśc sobie takie za 5-15 zł bo to strata pieniędzy. Najlepsze efekty osiągniesz stosując coś doustnie (ze skrzypem koniecznie) i używając do prac domowych rękawiczek. Jest jedna tania a wspaniała odżywka do paznkci tylko ją się wciera. Ja stosowałam zawsze na noc i efekty byly bardzo dobre a naprawde natura obdarzyła mnie bardzo słabymi i mocno rozdwajającymi sie paznokciami. Ciężko ja dostać ale ja zawsze zamawiałam w aptekach i miałam na drugi dzień. Kosztuje poniżej 10zł. Radzę zacząć od tego.Podaję link:http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=5260 a jeśli paznokcie masz słabe z natury a nie tylko okresowo to musisz się przyzywczaić do regularnego stosowania tabletek lub?i odżywki bo jeśli przestaniesz to po kilku tygodniach paznokcie znów będą słabiutkie

dodam, ze rpobowalam wczesniej innych bez wiekszego efektu. po sally bylam zadowolona juz po pierwszym opakowaniu.

Gość narnia98
ajcik nie działa :( Możesz wkleić jeszcze raz?