tasta88 0 Napisano Styczeń 9, 2008 kto brał??opowiedzcie swoje wrazenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Styczeń 9, 2008 brałam przez 1,5 roku. na początku wszystko super, pięknie ładnie, potem suchość pochwy, podniesiona prolaktyna (mlekotok), wahania nastrojów, bóle głowy, puchnięcie. i odstawiłam. ale na każdego inaczej dziala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasta88 0 Napisano Styczeń 10, 2008 a ktoś więcej na ten temat??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miluuśka Napisano Styczeń 10, 2008 Piszcie bo i ja chętnie poczytam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malamalamala Napisano Styczeń 10, 2008 ja koncze 2 opakowanie, wahania nastrojow, powiekszone bolesne cycki, suchosc pochwy i kompletny brak ochoty na sex :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morQ 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Biore od prawie roku! wszystko swietnie, moze troche przytyłam ale poza tym wszystko ok! i dodam ze do konca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malamalamala Napisano Styczeń 14, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja_bralam Napisano Styczeń 14, 2008 brałam przez 2 lata, na początku wszystko ok, później libido spadło do 0. Innych efektów ubocznych nie zauważyłam, może troszkę przytyłam, ale nie wiem czy to przez tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martunia_25_ 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Ja brałam Mercilon ale tylko 3 opakowania miałam straszne mdłosci teraz biore Marvelon i niestety jest to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malamalamala Napisano Styczeń 15, 2008 byłam dzis u na i przepisala mi yasminelle. zobaczymy jak po tych bedzie?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach