Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IceTeaLemon

ebooki

Polecane posty

Gość tusia_15o2.pl
ale ja nie widze twojego e-maila :/

Gość tusia_15o2.pl
już wysłałam :)

tusia jak odbierzesz swoja poczte to tam bedzie moj mail i wyslesz na niego. zreszta masz zle wpisana ta swoja poczte ;) nie ma malpy ;)

Gość tusia_15o2.pl
wiem ze nie ma :) wystarczy że ja nią jestem :P

Gość tusia_15o2.pl
ale tu nie ma żadnego inicjału nazwiska :)

Też czytałam tą książkę \"Nie zalezy mu na Tobie\" i też mi się w ogóle nie podobała :P nie smieszna. Tez bym sobie przeczytała \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\", ale właśnie wczoraj moja Mama mi mówiła, że jej kolega z pracy kupił tą książkę, więc poczekm na tradycyjną wersję :P Z książek o takiej tematyce (relacje damsko-męskie) polecam \"Bezradnik\" Zofia Milska-Wrzosińska.

Gość nhydhdxahxd
moge prosic :) dlaczego mezczyzni kochaja zolzy a christie uwielbiam:) ju.styna@buziaczek.pl

Gość natalia-1982tlen.pl
witam bardzo zalezy mi na książce "Nie zależy mu na Tobie" bardzo prosze mam kryzys i nie wiem czy ona mi pomoze ale warto sprobowac natalia-1982@tlen.pl

Ice, Nadal nie mam nic na mailu :( Podaje jeszcze raz adres:agnieszka440@buziaczek.pl Wszystko razem pisane. Buziaki :)

malinko wysylalam :O teraz Ci nie moge wyslac bo nie ma mnie w domku... jak tylko wroce to wysle ;) ps. wysylalam w ten sam dzien kiedy napisalas...

hej Ice Tea, czytalam Cie na Twoim topiku, przesylam buziaki :* ;) prosilabym o Magie Seksu ;) \"Marsjanie i Wenusjanki w sypialni - Jak zachować romantyzm i namiętność w intymnym związku\" \"Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa - Praktyczny przewodnik dla tych, którzy chcą ponownie znaleźć miłość po zerwaniu z partnerem, po rozwodzie lub śmierci ukochanej osoby\" Nie zalezy mu na Tobie tez poprosze jesli moge. Wiem ze to duzo, ale chcialabym przeczytac ;) pozdrawiam,

Gość GG5425301
"Nie zależy mu na Tobie" i "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" poprosze :) chmsw@interia.pl

IceTeaLemon! Jeśli możesz, to przeslij te ebooki na innego maila, bo z moją pocztą chyba jest coś nie tak :( tomasz11@wp.pl Dziękuję :)

Gość pieknie proszę
o "nie zależy mu na Tobie" Jesli mozna oczywiście;) Dzieki. beatabruderek@wp.pl

Gość coolmaggie
Bardzo proszę o przesłanie "Nie zależy mu na mnie" na emaila. Z góry dziękuję!

Gość ewelot
Ja też poproszę o "Nie zależy mu na tobie". Mogę się wymienić :) Mam całą serię o Marsjanach i Wenusjankach oraz "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy". Z góry dzięki :)

Gość dominiczka_22
Jeśli mogłabym Cię prosić o wysłanie mi Nie zależy mu na Tobie to będę bardzo wdzieczna... dominiczka_18@vp.pl

Gość lena1911
Witam! Czy ktoś by mi przesłał "Nie zależy mu na Tobie"? Bardzo proszę. Jestem w rozsypce... pomóżcie...

Gość EWCIA3
Bardzo proszę o przesłanie mi poniższych książek - bo chyba czas najwyższy zrobić coś ze swoim życiem uczuciowym - może tu znajdę jakąś inspirację: Marsjanie i Wenusjanki w sypialni Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus Dlaczego mężczyźni kochają zołzy? Z góry serdecznie dziękuje:)

Gość upupupppu

Gość ja_ja_ja
plis wyslijcie mi "Mężczyźni sa z Marsa a kobiety z Wenus" "Nie zależy mu na Tobie" "Jeśli miłość jest grą - 10 zasad budowania trwałych związków" "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" jestem z kims kto ma bardzo ciezki niedostepny charakter nie moge go rozgrysc moj adres mojit_a@interia.pl plis zalezy mi na tym bardzo buziaki kochane

Gość Dlaczego Mężczyźni Kochają Zoł

"Marsjanie i Wenusjanki w sypialni - Jak zachować romantyzm i namiętność w intymnym związku" "Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa - Praktyczny przewodnik dla tych, którzy chcą ponownie znaleźć miłość po zerwaniu z partnerem, po rozwodzie lub śmierci ukochanej osoby" "MAGIA SEKSU czyli CO ZROBIĆ BY TWÓJ MĘŻCZYZNA BYŁ WSPANIAŁY W ŁÓŻKU" "Mężczyźni sa z Marsa a kobiety z Wenus" Ślicznie proszę o te książki 👄 🌼

"Marsjanie i Wenusjanki w sypialni - Jak zachować romantyzm i namiętność w intymnym związku" "Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa - Praktyczny przewodnik dla tych, którzy chcą ponownie znaleźć miłość po zerwaniu z partnerem, po rozwodzie lub śmierci ukochanej osoby" "MAGIA SEKSU czyli CO ZROBIĆ BY TWÓJ MĘŻCZYZNA BYŁ WSPANIAŁY W ŁÓŻKU" "Mężczyźni sa z Marsa a kobiety z Wenus" Ślicznie proszę o te książki 👄 🌼