Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzastinka-280

Dob贸r stanika

Polecane posty

Go艣膰 dzastinka-280

pom贸偶cie mi bo mam z tym spory problem. na og贸艂 kupuj臋 95E ale jestem do艣膰 nie wymiarowa jak jest dobra miska to obw贸d jest zawsze za du偶y bo u mnie czym mniejszy obw贸d tym wi臋ksza miska. je偶eli kto艣 tylko wie gdzie mog臋 kupic taki biustonosz lub gorset to prosze o pomoc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Tak nawiasem m贸wi膮c: kupujesz w z艂ych sklepach. W dobrych s膮 staniki z obwodami od 60 i miskami do L (i to brytyjskiego L, co w takim Triumphie czy markach polskich dawa艂oby okolice miski T). A dobrych sklep贸w jest troch臋, patrz moja sygnaturka. Kontri akurat w niczym Ci nie pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 n/c
...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anunia2116
Pod biustem (zmierzone na ciasno) mam 75cm a w biu艣cie mam 90cm. Dodam do tego 偶e moje piersi s膮 raczej "spod" pach :) prosze o pomoc co to za rozmiar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 __apsik
Odpowiedni rozmiar to nie tylko miseczka ale tak偶e obw贸d pod biustem. Biust jest w艂a艣nie podtrzymywany przez obw贸d stanika, a nie, jak mylnie s膮dz膮 panie, przez rami膮czka. Dlatego te偶 trzeba si臋 dok艂adnie zmierzy膰, aby m贸c wybra膰 idealny rozmiar. http://nuclearts.pl/odziez-damska/stanik-biustonosz-jak-poprawnie-dobrac-czym-sie-kierowac-przy-zakupie/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odycze s膮 niezdrowe niestety
best bra dobrze radzi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxellka
_apsik, na stronie internetowej Kingi jest dostepny taki kalkulator rozmiaru, za pomoc膮 ktorego mozesz dokladnie zmierzyc swoj rozmiar.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeehee??
... a potem kupiony wg tego kingowego kalkulatora stanik wywali膰 do kosza... na pomiary 69/98 podaje mi... 70H (zamiast 65K), a jak dodam 1 cm wi臋cej w biu艣cie czy odejm臋 pod biustem to w og贸le przestaje dzia艂a膰 (rozmiary ko艅cz膮 im si臋 na H? naprawd臋?)

Udost臋pnij ten post