Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika500

Sex z Tunezyjczykiem

Polecane posty

Gość marika500

jak to jest z arabem?

Gość marika500
pytam sie bo nie wiem czy mu sie spodoba ze mam tylko 13 centymetrowego...

Gość marika500
nie podszywaj sie !

Gość marika500
nikt nie wie??

Gość marika500
i czy jezeli bez problemu moge do odbytu wlozyc reke az po lokiec to nie jest on troche za szeroki? czy to sie spodoba arabom?

Gość kot takitam
tunisi to nacja gejska co tam duzo mowic guma ogowiazkowa przeciw wszelakiemu syfu + aids :o

Gość kot takitam
wiem to z autopsji bo sam jestem tunisem

Gość marika500
taaa jasne,szkoda,ze tu na powaznie nie mozna nikogo zapytac

Gość marua
a co cie interesuje....? moj maz jest arabem

Gość marika500
poznalam kogos 4 miesiace temu,pojechalam do Tunezji,spedzilismy ze soba troche czasu,codziennie rozmawiamy,nie spalismy ze soba,on chce sie z emna ozenic,choc ja nie wiem czy jestem gotowa.w koncu nie znamy sie dlugo.Ma przyjechac do Polski za 2 miesiace.Mowi,z emnie kocha,teskni,dzowni,chce miec z emna dzieci.Nier jest istotne dla niego czy bedzie mieszkal w Polsce czy tam.Byle z emna.Zastanawiam sie jakie jest zycie z kims takim i jaki seks.

Gość odpadam
Wybacz. Durna jesteś. Ledwo facet Ciebie poznał i chce się żenić. Przeleci Ciebie w Polsce i będzie się chwalił kumplom, że bzyknął najwną Polkę. Na wp czytałem ostatnio, że w WB u kolorowych Polki mają markę łatwych i naiwnych lasek.:-D

Gość marika50
ale ja tam bylam i nie bylo seksu,spedzilam tam 2 tygodnie,nie jestem jakas nastolatka 20-letnia.

Gość marika50
a tak poza tym to przeleciec mogl w Tunezji mnostwo Polek,pracuje w branzy hotelowej.

Gość marua
a na jakich zasadach on tu przyleci? bedzie mial wize? ..i jeszcze cos znasz niemiecki?......

Gość marika50
jaki niemiecki? angielski.Jezykiem urzedowym tam jest francuski jako pierwszy,a potem arabski.On zna 3 jezyki.Przyleci na zaproszenie moje.

Gość frik 1985
Po pierwsze Tunezja jest piękna i kiedyś morze uda mi sie ja zwiedzić :) Po drugie tam jest bardzo dużo Francuzów i Hiszpanów a arabów dosyć mało Po trzecie o jakiego tunezyjczyka ci chodzi ? Po czwarte jezeli to prawda to on ma tu takie szanse przylotu z tunezji jak ty odlotu do usa więc powodzenia rodzynku :D

Gość marua
wiesz co sie wiaze z takim zaproszeniem?...juz skompletowalas wszystkie dokumenty?....dostal juz to zaproszenie?...wiem, jakim jezykami mowia w tunezji...ale chcialam ci cos przeslac po niemiecku....no, ale moze pozniej..

Gość marua
frik...akurat z tym ostatnim sie z toba zgadzam...szanse na dostanie przez niego wizy, sa takie jak moje do usa....i bardzo sie ciesze..przynajmniej jedna dziewczyna bedzie uratowana!!!!

Gość marika50
on ma dwa obywatelstwa tunezyjskie i algierskie,jesli dostanie wize z Algierii przyleci.A do Stanow nie mam problemu z odlotem,bo mam tam siostre i bylam juz u niej kilka razy.Tunezyjczyk-Algierczyk,normalny facet.Ojciec jego jest Francuzem.

Gość marika50
o raaany,sluchajcie,ja nie jestem jakas naiwna.Lubie go,moze on i kocha.Jednak chce aby zobaczyl Polske.Moze bedziemy przyjaciolmi.Bylam w Tunezji kilka razy,a ostatnim razem poznalam jego osobiscie.

Gość marika50
a jesli chodzi o zaproszenie to papiery juz zlozylam,odbieram niedlugo...jesli Polska wyda:) a co z tym niemieckim?

Gość marika50
aha Frik jedz tam! powiem tak,taniej jest w listopadzie,grudniu,styczniu,lutym,jesli chodzi o wycieczki,naprawde malo za osobe 800 zl z pelnym wyzywieniem w hotelu o b.dobrym standardzie z z cala reszta przelot itp.Warto.

odpadam ---> co do marki Polek w UK - Polki mają markę puszczalskich zdzir w całej Europie, nie tylko w UK. Szczególne wzięcie mają wśród ciapatych i czarnych

Gość marua
a czy to ma znaczenie jakie ma obywatelstow...nie, wazne, ze nie ma takiego ktore pozwalalo by mu zostac w europie....ehhh chcialam ci cos napisac, ale chyba nie warto.......chcialam napisac co tunezyjczycy i ogolnie arabowie robia....zeby tylko dotkanc ziemi europejskiej....a wiesz skad to wiem, bo moj maz jest arabem....ktory ma juz dlugo papiery...ale opowiadal mi.., zreszta sama tez widzialam, co wyprawiaja ci ludzie... jak masz ochote mozemy porozmawiac na jakim czacie...?

Gość marika50
na jakim?podaj wejde

Gość marua
jarek a ty nie masz wziecia u nikogo...nawet jakis asfalt-kobieta nie dotknelaby cie kijem.... wiec spadaj i nie zabieraj glosu jak dorosli dyskutuja

Gość marika50
Twoj jest arabem...i? kochasz go,mialas wczesniej obawy,a jednak jest Twoim mezem,moze ten "moj" tez jest ok...moze

Gość marika50
Jarek BO DIABLA SIE ODZYWASZ?? nie Twoja sprawa wiec milcz,w dupie Ci sie poprzewracalo?ja wiem,ze Polacy nie sa tolerancyjni,ale nie musisz zabierac glosu i obrazac nikogo.

Gość marua
jarek przeciez tylko najwieksze cioty siedza na forum dla bab i podniecaja sie ..ze maja branie;) a teraz z bogiem jestem na czacie interi..pokoj;orientalny