Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika500

Sex z Tunezyjczykiem

Polecane posty

Gość a po co Ci arab
nie wolisz miłego faceta,wychowanego w naszej kulturze? :)

Gość marua
takiego np. jak jarek;)????

kto kogo zaczął pierwszy obrażać...? a po co Ci arab - bo Polki już tak mają, że za punkt honoru stawiają sobie puszczać się za granicą, tam czują się anonimowe. Potem gdy są już odpowiednio wyeksploatowane przez murzyńską i bliskowschodnią mniejszość w UK, przywożą ze sobą do Polski cały weneryczny ekosystem Taka jest prawda - wystarczy poczytać ostatnie doniesienia...

Gość marua
jarek a co czytasz super express? albo innego szmatlawca ja nie wyjechalam za granice zlapac sobie araba?....ja sie z nim zwiazalam i tworzymy zdrowa komorke spoleczna pod nazwa maluzenstwo....i moge sie zalozyc, ze moj arab jest o 100% razy inteligentniejszy niz polowa znanych ci osob....i wyobraz sobie jeszcze cos, ze byxlam z nim juz w arabistanie i nie zamkna mnie, i nie ma 4 zon i nie bil mnie....czy to wystarczy...

100% razy? Ciekawe :classic_cool: Dobra, skoro tworzysz z nim szczęśliwe małżeństwo to przepraszam za najazd 🖐️ Dobranoc :classic_cool:

Gość gość
Jarek-84---a Polacy z granica Twoim zdaniem nie majaś ciągot do sexu z kobietami innej narodowości? Czy tylko Polki tak mają? Co na ten temat doniesienia?:classic_cool:

Gość blondasek z Amsterdamu
Jarek -> no to zes ja ponizyl lotrze :D

pozdro kope lat, to Ty jeszcze nie śpisz? :D doniesienia na ten temat milczą, wolą mówić o popularności Polek :classic_cool:

Gość gość
A ja sądze, że żadna kobieta jeszcze sie nie zabrała za obsmarowanie Was w jakimś brukowcu, dlatego doniesienia milczą:P

Gość całą Europe mają głupie baby
a im się chce, jakiegoś arabusa, zboczenia nie mają granic

Gość koniec tego pieprzenia
Ja miałem wykładowcę Tunezyjczyka, ale zaliczyłem u niego na oficjalnych zasadach (tzn nie musiałem ściągać majtek żeby przejść egzamin) więc nie wiem jacy są w te klocki. Wiem jedynie że ten dr inż znalazł sobie żonę Polkę o kalibrze daleko odbiegającym od kanonów europejskiej urody. Więc jeżeli grzeszysz nadwagą, to z nim masz szanse na wielką miłość.

Gość ilonkamala
mozna miec szczesliwy zwiazek z kims takim,przeciez to tez sa ludzie i maja uczucia,chca miec rodziny,normalne zycie.Po co te najazdy od razu?

Gość ola oh
swietny!

Gość Margaretttaa
a ja sie bzykalam z arabem i z dwoma murzynami kiedys jak bylam w niemczech, seks byl bardzo dobry, ale uzywalismy gumek bo wiadomo no nie? ale nie powiem, orgazmy mialam nieziemski, zarabiscie bylo, w sumie poznalam ich na jakiejs imprezie i nocowalam u nich w domu, dobry byl to numer, troche sie balam tam jechac ale sie fajnie gadalo i mieli mi pokazac plyte z fajna muzyczka.

Gość ssąa Dorotka
ja miałam sex z chłopcem z Algerii- niezapomniany orgazm. Polecam :)

Gość p25
z tuńczykiem?? desperatka... :-O

Gość Agnieszka W....
Poznalismy się w moim rodzinnym mieście w Łodzi na imprezce.Przyjechał do Polski by studiować.Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam pomyślałam muszę go mieć.Niestety byłam na tej imprezie z jego kolegą a On zabawiał moją najlepszą kumpelę.Sytuacja nieco się odwróciła gdy wracaliśmy do domu.Lał deszcz a obiekt moich westchnień zdjął koszulkę i patrząc mi w oczy śpiewał dla mnie ,,my arms keep missing you,,-Danzela na środku ulicy! mam 29 lat podziele sie wrazeniami nie dlugo :)

Gość kasiia12
Mam 30 lat ,jestem po rozwodzie od 4 ( z polakiem) dwie córki.Trzy lata temu poznałam kurda i byłam z nim 5 miesiecy ale mnie oszukał bo mówił ze wyjezdza do kolegi do krakowa ale jakos w to nie wierzyłam...Wpadłam do niego do domu a tam trzech jego współlokatorow i dwie ukrainki stół zastawiony ...imprezka :) dostałam szału i fasola i poleciała na sufit...Wiem ze to prostackie ale szału dostałam i zdemolowałam mu chate ... wytrzaskałam po mordzie i powiedziałam ze jesli mysli ze polki sa głopie jak ich arabskie baby to niech pakuje sie i wraca do iraku bo mu sama deport załatwie... Był w szoku... Nie ruszył sie tylko płakał, koledzy bez reakcji, ukraina uciekła ...Wyjechał ma rok do immego miasta ... kontakt był bo czesto dzwonił i pytał ja tam czy mam kogos i ze wie ze zle zrobił ... wrócił do warszawy i prosił czy moze u mnie pomieszkac puki nie znajdzie mieszkania, spalismy razem ale sexu nie było bo powiedzał ze jaszcze zobacze kim jest .... potem był ramadan i sie wyprowadził... kontakt głownie tel i jak potrzebował pozyczyc kasy.

Gość kasiia12
Nie oddał na czas ale oddał. Trzy tyg temu poszlam z kolezanka do klubu gdzie jest wiekszosc arabów bo mi moj były opowiadał ze jest fajnie. Zadzwoniłam zeby wpadł ale był zmeczony :) Poznałam tam chłopaka , raczej juz faceta (33 lata) z tunezji . Bawilismy sie świetnie.Odwiuzł mnie i kolezanke do domu ale wymiany tel nie było , przeciez nie mogłam sama z tym wyjsc,nie poprosił... Za tydzien tez poszłysmy , niespodziewanie wpadł moj ex i przysiadł sie a tu pojawił sie Mahomed i małe zmieszanie było obaj sie zozientowali . Diako powiedział ze idzie do do mu bo jutro pracuje i sytuacja sie zozwiazała . Bawilismy sie jak tydz temu ale ciagle mnie pilnował ,poprawiał bluzke zeby mi ramiaczko nie wystawało...Znajomi mi powiedzieli ze Diaco wrocil po godz i stał tylko w drzwiach i poszedł.... Po imprezie wylondowalismy u nie i sex zupełnie inny niz z tamtym. Delikatnie, masaż, patrzył cały czas w oczy.. Spotykamy sie codziennie ,poznał moje dzieci które go uwielbiaja. Duzo rozmawiamy i uswiadamiam go ze wiem jak wyglada to ich podejscie do polek i wcale nie zaprzecza . Mówi ze to zalezy od człowieka jaki jest ... Ma stałe obywatelstwo od 2 lat i własny interes , duzo pracuje. Wiec kwestia papierów juz jest poza interesem:) Mam dystans i on wie ze nie jestem naiwna.Tak na koniec dodam czy to polak czy arab kazda z nas musi byc ostrożna i jeden krok przed facetem i nie zakochiwac sie głupio ale poserwować analizowac i myslec o sobie a jak jemu nie pasuje to niech sie zawija.

Gość true prawda
Hej Marika - przeczytaj koniecznie to wyjaśni ci dużo w temacie śniadych facetów: http://forum.gazeta.pl/forum/w,24864,76994819,,BOB_z_hotelu_Roma.html?v=2 /bez spacji, jeśli je wrzuci/ dużo życiowej prawdy ze strony pań znających temat

Najpierw apropo tego ze mowi sie, że polki maja opinie puszczalskich w uk i na swiecie. Gowno prawda, brytyjki sie puszczaja jeszcze bardziej! Na pytanie dlaczego polki za granicą nie są zainteresowane polakami- odpowiedz jest bardzo prosta. Ponieważ 95% polakow tam to goscie z ogolonymi na pol milimetra wlosami, bialymi skarpetkami do sandalow i bardzo czesto zepsutymi zebami, ktory co drugie slowo to mowi "ku.rwa". To ja sie pytam w kim te nasze polki maja sie zakochac? A jezeli chodzi o pytanie autorki tego topiku, to musisz wiedziec, że jezeli sie zdecydujesz na przyszlosc z arabem to masz 50% szans, żę bedzie Cie dobeze traktowal a 50% ze nie. Oni wlasicwie zaraz po poznaniu proponuja malzenstwo i to jest dla nich normalne, bo w ich kraju (zwlaszcza jak jestes muzulmaninem) kobiety czasem maja zakryta twarz. Wiec ci potencjalni mezowie maja mozliwosc widzenia swoich potencjalnych zon trzy razy przed podjeciem decyzji o malzenstwie, wiec dla nich pytanie o slub i mowienie o dzieciach zaraz po pozniau jest po prostu spowodowane calkowicie inna kultura. To co dla nich normalne, dla nas moze sie wydawac dziwne. Tak samo moze on niechetnie reagowac na to ze Ty masz kolegow mezczyzn, poniewaz w jego kraju kobieta nie spotyka sie i nie posiada przyjaciol plci meskiej. Jezeli zaakceptujesz te wszystkie roznice, albo on zaakceptuje to jak ty jako polka zyjesz, to mozecie tworzyc bardzo szczesliwe malzenstwo. Aha i jeszcze jedno na temat tych wielu zon: Po pierwsze to musi go byc stac na druga zone, musi obie swoje zony traktowac tak samo Po drugie to jego pierwsza zona musi sie zgodzic, na ta druga Po trzecie to on sobie moze ew. wziac druga zone wtedy, kiedy pierwsza zona nie moze mu dac potomka.

Najpierw apropo tego ze mowi sie, że polki maja opinie puszczalskich w uk i na swiecie. Gowno prawda, brytyjki sie puszczaja jeszcze bardziej! Na pytanie dlaczego polki za granicą nie są zainteresowane polakami- odpowiedz jest bardzo prosta. Ponieważ 95% polakow tam to goscie z ogolonymi na pol milimetra wlosami, bialymi skarpetkami do sandalow i bardzo czesto zepsutymi zebami, ktory co drugie slowo to mowi "ku.rwa". To ja sie pytam w kim te nasze polki maja sie zakochac? A jezeli chodzi o pytanie autorki tego topiku, to musisz wiedziec, że jezeli sie zdecydujesz na przyszlosc z arabem to masz 50% szans, żę bedzie Cie dobeze traktowal a 50% ze nie. Oni wlasicwie zaraz po poznaniu proponuja malzenstwo i to jest dla nich normalne, bo w ich kraju (zwlaszcza jak jestes muzulmaninem) kobiety czasem maja zakryta twarz. Wiec ci potencjalni mezowie maja mozliwosc widzenia swoich potencjalnych zon trzy razy przed podjeciem decyzji o malzenstwie, wiec dla nich pytanie o slub i mowienie o dzieciach zaraz po pozniau jest po prostu spowodowane calkowicie inna kultura. To co dla nich normalne, dla nas moze sie wydawac dziwne. Tak samo moze on niechetnie reagowac na to ze Ty masz kolegow mezczyzn, poniewaz w jego kraju kobieta nie spotyka sie i nie posiada przyjaciol plci meskiej. Jezeli zaakceptujesz te wszystkie roznice, albo on zaakceptuje to jak ty jako polka zyjesz, to mozecie tworzyc bardzo szczesliwe malzenstwo. Aha i jeszcze jedno na temat tych wielu zon: Po pierwsze to musi go byc stac na druga zone, musi obie swoje zony traktowac tak samo Po drugie to jego pierwsza zona musi sie zgodzic, na ta druga Po trzecie to on sobie moze ew. wziac druga zone wtedy, kiedy pierwsza zona nie moze mu dac potomka.

Gość jijklhjghg
Ja byłam w Anglii przez 4 miesiące, pracowałam jako au-pair i poznałam bardzo dużo czarnoskórych mężczyzn. Ja zawsze byłam zafascynowana takim typem urody, kręcone włosy, ciemne oczy, cornrowsy itd. i nic na to nie poradzę. I szczerze, mam gdzieś , co ludzie o tym myślą, Polska póki co ciągle jest krajem pełnym nienawiści dla ludzi o innym kolorze skóry, a tam to było raczej bez znaczenia, że ja jestem biała i umawiam się z czekoladowym chłopakiem. Bardziej dziwiły mnie mnie spojrzenia innych czekoladowych panów, które wręcz czułam na sobie, gdy szłam przez miasto z ciemnoskórym chłopakiem. Tutaj w PL nie wiem jakby rodzina zareagowała, niby opowiadałam im, moja siostra też opowiadała, oni śmiechy chichy, że fajnie, że pierwszy "Murzyn" w rodzinie by był, że czekoladowy dzieciaczek, niby tolerancję wykazywali, ale w praktyce pewnie wyglądałoby to ciut inaczej. I śmieszą mnie zachowania niektórych polskich mężczyzn, którzy usłyszawszy, że spotykałam się z "Murzynem" komentowali to na zasadzie: "A feee, jak mogłaś to robić z czarnym, przecież tylu jest fajnych, białych facetów". Dla mnie to strasznie infantylne i ograniczone myślenie. autorka - ojp. czyli historia banalna. wyjezdza dziewczyna bez wiekszych kwalifikacji, na chyba najgorzej platna prace z mozliwych. i hop z panem z Afryki... mimo, ze pewnie nie mowi dobrze po angielsku, a dwa zna go bardzo krotko.! i jeszcze pisze, ze polacy sa ograniczeni... powiedzcie mi jak to mozliwe, ze dziewczyna, oszalaje na punkcie innego koloru skory? przeciez wiadomo, ze faceci z Afryki generalnie czesto maja ciekawe choroby, i brak szacunku do kobiet, a juz do bialych szczegolnie... co w tym zlego, ze polacy nie chca kobiet po takich przygodach, a jak chca to raczej to wynika z braku alternatywy (brak powodzenia). pzdr

Gość Jlka39
Uważajci proszę, ponieważ to nie tak, że kobiety zauroczone są i mają klapki na oczach. Oni bardzo często podają kobietom psychotropy bez wiedzy ukochanej. Ja znalazłam deroxat. Jeżeli jesteście w związku z Arabem i czujecie się ciągle zmęczone, macie częste problemy z oddawaniem moczu, biegunkę z niewiadomych przyczyn, brak łaknienia lub łaknienie, ból głowy, nie reagujecie normalnie na jego oszustwa(nie robicie awantur), to biegiem do lekarza i przebadajcie się na obecność psychotropów. Ja złożyłam pozew o rozwód, odkąd nie ma go w domu, czuje się lepiej. powodzenia i weźcie sobie moją poradę głęboko do serca. Czas wysprzątać Europę z oszustów wykorzystujących uczucia kobiet dla zdobycia paszportu i środków materialnych.

Gość ocb
witam jestem 30 latkiem z wrocka wiadomej urody i z duzym przyrodzeniem lubie sex bez zobowiazan zapraszam was panie

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon