Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onauk

poradnie rodzinne w Krakowie

Polecane posty

Gość onauk

Czy znacie jakies poradnie rodzinne w Krakowie??Musze zaliczyc kurs....Czy do takiej poradni trzeba zapisac sie wczesniej??

Gość oj w krakowie to masz
napewno pełno kursów weekendowych gdzie masz nauki i poradnie razem w 1 week. ale trzeba sie wczesniej zapisac. warto podzwonic i zapytac bo czasem moze sie zwolnic miejsce. my nie mamy czasu bo wyjezdzamy za granice, a wymyslilismy sobie slub tydzien temu na sirpien. mamy wszystko zalatwione i wracamy okolo 2 tyg. przed slubem i musimy teraz zalatwic nauki bo za tydz juz jedziemy. i jedna mila pani nas gdzies wcisnela na ten kurs weekendowy i bedziemy miec juz zaliczone.

Gość onauk
dzieki...sprobuje podzwonic.Ja tez mieszkam za granica i w Polsce bede tylko w marcu przed slubem a potem dopiero tydzien przed samym slubem..wiec chce zrobic to w marcu..

Gość oj w krakowie to masz
na internecie jest pełno tel. na takie kursy week. zwlaszcza kraków, wawa, wrocław. duże miasta. więc powinnaś łatwo znaleźć. ja mieszkam na wsi i w największym mieście (wojewódzkim) są tylko jedne takie nauki!!! ale jak juz pisałam udało się dogadać z jedną panią ktora prowadzi takie nauki w normalnym trybie zeby zrobiła nam to osobiscie w krotszym czasie. ale dzwoniłam sporo i juz miałam się poddac bo w niektorych miejscach nawet nie słyszeli o week. naukach! no ale jak się chce to wszystko mozna znalezc. tylko musimy dojechac ponad 100 km. takze powodzenia!