Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DośćFajny

Dlaczego podszywacze są tacy prymitywni??

Polecane posty

Gość DośćFajny

Zero polotu..:O:O:O

Gość DośćFajny
..ja na ten przykład jestem mało prymitywny i mam taki polot,że jestem cosobotnią gwiazdą remizowych dyskotek...

Gość DośćFajny
..Zawsze chciałem zagrać w gorączce sobotniej nocy

Gość DośćFajny
Moim wyćwiczonym odbytem potrafię naśladować skomplikowaną mimikę Seana Connerego:)

Gość DośćFajny
..chociaż Jim Carrey jest nadal moim niedoścignionym wzorem

Gość DośćFajny
Acz potrafię już wypierdzieć jego nazwisko od tyłu:)

Gość jolkaza
bozia poskąpiła rozumu, no i wcale nie są zabawni.

Gość DośćFajny
Gdy tylko zamilkna poranne kuranty ubieram na swój kształtny czerep kaszkietke babci Janiny ze stołecznej drużyny sanacyjnych skautów, na nogi wdziewam sandały typu "rzemień" i opasawszy się obrusem z cepelii wychodzę w podskokach buszować i penetrować osiedlowe warzywniaki w poszukiwaniu twardych i długich porów celem stoczenia walki a la Luk Skywalker i Lord wader z Chmurą Cześkiem-wózkowym w tutejszej biedronce

Gość jolkaza
ja tez jestem raczej mało zabawna i szukam akceptacji na tym forum

Gość jolkaza
Do tej pory znalazłam czterech zboczeńców, dwóch erotomanów, geya i prawiczka. Zrobiłam sześć lasek w tym pięć z połykiem i odbyłam piętnaście stosunków seksualnych w różnych pozycja z przewagą misjonarskiej. Na akceptację się jeszcze nie natknęłam, ale jestem dobrej myśli:)

Gość DośćFajny
Serio? ja też słyszę głosy ale one każą mi się obnażać w środkach komunikacji miejskiej i w muzeum miedzi:)

Gość DośćFajny
..biegam nago po autobusowych wiatach w Radomiu

Gość Chłopak alalalalalalalalalalal
... klaszczę u Rubika, a w wolnych chwilach, gdy nie hasam po hałdach Rudy Śląskiej, czeszę jego syna...

Gość konkret_nie_wart_podszywu
dzięki za solidną porcję rozrywki

Gość nie ma jak śledź
och, okrutni podszywacze

Gość DośćFajny
Brak fantazji i polotu, lubię podszyw ale z klasą. Wypociny tych tu, to tylko żałosna grafomania..:)

Gość DośćFajny
Długo nad tym myślałem, ale chyba poszło im w pięty:)

Gość DośćFajny
..chociaż nie wiem co to grafomania....czy to coś jak kalkomania?...jak w dzieciństwie pytałem co znaczą różne wyrazy to mama mówiła,żebym ie był wulgarny więc mój zasób słów jest mocno ograniczony

Gość DośćFajny
jako maly chlopak zostalem sila wciagniety podczas wycieczki wchorzowskim ZOO do klatki z orangutanem , nie musze tlumaczyc co sie dzialo potem dodam tylko ze od tamtej pory mam niechec do bananow a na widok poteznie zbudowanego orangutana zwijam sie w klebek i mocno ssie kciuka :-o

Gość ijuz
o jezu a czarni sa z polotem ,zakładaja madre topiki o niebanalnej tresci a ich odpowiedzi ,rady sa czasami naprawde madre;)

Gość Dorice
często wchodzę na Kafe tylko po to, żeby poczytać powalające teksty podszywaczy. Bez nich byłoby tu nudno, więc dajcie na luz.

Gość DośćFajny
Dorice. Ale właśnie to apel do nich, by było się z czego śmiać. To co teraz piszą to zwykła chamówka, nic śmiesznego.. to z orangutanem jeszcze ujdzie, ale reszta..nie ten poziom co kiedyś!! :);)

Gość DośćFajny
mam drobne i niewyględne ciało kobiety, ale umysł rosłego i umięśnionego wojownika na codzień jestem popychadłem, ale tu, na kafeterii mogę udawać odważnego mężczyznę :classic_cool:

Gość DośćFajny
Kiedyś to było0 hohoho... a teraz większości z tego, co piszą, nie rozumiem:O

Gość Dość Fajny
codziennie wieczorem przyczajam się za osiedlową biedronką nieopodal parku niczym żądny krwi dziki gepard i czekam na ludzi wychodzących ze swoimi pupilami na spacery.obserwuję dokładnie zwierzaki i głęboko w mojej sfrustrowanej głowie tworzę mapę świeżo oddanych psich stolców,aby zaraz po tym jak wszyscy znikną w swych domostwach rzucić się w wir zapomnienia i z papierową torbą zbierać te ciepłe parujące jeszcze kupki.Udaję się potem do domu i chowając się pod kołdrą ,smaruję się pod nosem aromatycznymi kupami i wącham je w ekstazie ,poddając się mojej ulubionej grze, odgadywania psiego menu...

Gość Dość Fajny
..codziennie nad ranem zaraz po brzasku staję na parapecie ,okleiwszy uprzednio krocze taśmą izolacyjną chińskiej produkcji,zakładam na nos papierowy dziubek z gumką oraz przytraczam sobie do głowy nadmuchaną gumową rękawicę i zaczynam piać aby obudzić do szkoły wszystkie dzieci w moich ukochanych Pierdzimąkach Kujawskich.