Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DośćFajny

Dlaczego podszywacze są tacy prymitywni??

Polecane posty

Gość Dorice
Masz rację DośćFajny, że niektóre podszywy są żałosne. Zależy czy ktoś ma do nich talent. Bo jak do takiej roboty dorwie się nowicjusz nieposiadający powołania do podszywania się to szkoda czytać. Na szczęście zdarza się tu dużo niebanalnych osób z talentem, wyczuciem sytuacji i wyobraźnią, które jak coś napiszą to można spaść z krzesła. Niestety ostatnio coraz trudniej o dobry podszyw i coraz rzadziej czytam naprawdę coś dobrego.

Gość Dorice
W czwartkowe popołudnia przebrana w kostium wilkołaka, wykonany z konieczności z króliczych skórek, biegam po parku im. J. Piłsudskiego w Łodzi, wierząc że spotkam miłość swojego życia.I tak cała noc. Nad ranem przepłoszona przez obławę zorganizowaną przez Straż Miejską, wracam do domu kanałami pełna dobrych przeczuć wierząc, że po ponownym wysłuchaniu od końca piosenki Mieczysława Fogga "To ostatnia niedziela" doznam wielokrotnego orgazmu łechtaczkowego. :classic_cool:

Gość Dorice
Radośnie skaczę po ulicach Łodzi i trzymając w ręku strażacką syrenę udaję pogotowie ratunkowe...

Gość Dorice
Muszę przyznać że podszywy stanowią istotną rolę w moim charakterze uzależnienia się i wynikających z niego nerwic natręctw....tak przynajmniej mówi mój lekarz zaraz po tym jak kończy badać moje hemoroidy i odleżyny na pośladkach....

Gość Dorice
tak, tak podszywacze. Nikt nie zna dnia ani godziny w której się pod ciebie podszyją :P

Gość Dorice
...jestem drugim wcieleniem mojego stryja Odrowąża, mechanika z upadłego PGR-u

Gość Dorice
..lubię bakłażany