Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam niezaobrączkowany

zobrączkowany=bardziej pociągający?

Polecane posty

Gość adam niezaobrączkowany

Czy dla Was facet noszący obrączke,czyli żonaty jest bardziej pociągający,seksowny idt? bo wiadomo... zakazany owoc kusi najbardziej.... wie jak sie obyć z kobietami..jest przeważnie starszy i bardziej doświadczony.... już go kiedys jaka kobieta wybrała ,zaufała mu chciała z nim być na dobre i złe..więc musi być facetem wartym... jak to jest z wami kobietami????

Chyba tylko dla jakiejś zdesperowanej albo zakompleksionej żonaty może być pociągający.

Gość kindziulka
Wiesz co Adam, szkoda nawet slow na takie teorie jak Twoja :o

Gość kasia 2000-
a dla mnie jeśli chodzi o seksualnosc../zonaty jest bardzo pociagajacy.ale w sferze pragnien i marzen... tylko. mam kregosłup moralny. ale ziarnko prawdy jest w tym rzeczyswiscie o czym piszesz adamie..

Dla mnie nie ma znaczenia jego obrączka tylko jego wygląd;) Ale mam koleżankę,którą \"kręci\' to złotko na palcu...nie wiem czemu:D

Zupełnie niepociągający, nie mam zamiaru być drugą w związku, dla mnie nie ma w takim Gościu nic co by mnie mogło pociągać.

Gość trtrtrtr
dla mnie nie a wręcz przeciwnie, gdy widzę obrączkę, emocje mi spadają (bo nie lubię tracić energii i ośmieszać się, żaden facet nie jest tego wart a już zwłaszcza taki który sobie jakąś inną wybrał) - ot, jakbym na jakimś sprzęcie w sklepie zobaczyła napis "sprzedane"

Mam znajomą która mi to kiedyś wyjaśniła prosto z mostu. Powiedziała że to logiczne że wszyscy porządni i fajni faceci są już zajęci, więc wystarczy takiego upatrzeć i .. odbić. Dodam że miała wtedy ok 18 lat i juz była taka \"cwana\" :o

w aspekcie samej oceny faceta czy jest pociągający, seksowny, interesujący, obrączka nie ma najmniejszego znaczenia, no może poza tym, że ładnie wygąda na zadbanej męskiej dłoni. Jest przystojny, interesujący, to jest i już, nie jest, to obrączka nic tu nie pomoże ;) co innego relacje z takim gościem i okazywanie mu tego, co o nim myślę - obrączka jest tutaj pewnym filtrem, który sprawia, że pozwoliłabym sobie na wiele mniej, niż z facetem bez obrączki (co nie znaczy, że mam stawrzać sztuczny dystans tylk dlatego, że ma kobietę - w stosunkach koleżeńskich mnie obrączka nie przeszkadza)

Walnij sobie obrączkę na palec, to się przekonasz na własnej skórze. :P Tylko bez kija nie wychodź, bo się nie będziesz mógł opędzić...

Gość Obrączka na niektóre
kobiety działa jak wabik. Ale faktem jest, że trochę łechce próżność to, że zaobrączkowany facet jest mimo wszystko zainteresowany. J z żonatym mogę poflirtować, czemu nie, ale dalej się nie posunę. A zazwyczaj jest tak, że najpierw widzi się faceta, potem dopiero obrączkę - a nie odwrotnie