Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna szczesciara

A teraz o tych dobrych facetach

Polecane posty

Ciagle pojawiaja sie kolejne topiki na temat tego jak wstretni i bezduszni sa faceci a ja mam cudownego mezczyzne, choc tez nie raz mam go dosc :), jednak dobre cechy zdecydowanie u niego przewazaja. Jest niezwykle czuly i romantyczny i moge zawsze na niego liczyc. Wczoraj wieczorem wrocilam z delegacji, na stole czekal na mnie wielki bukiet moich ukochanych bialych lilii, pudelko mon cheri, list milosny i poscielone lozeczko. Nie miaszkamy ze soba ale ma do mnie klucze. Niestety nie mogl na mnie wczoraj poczekac bo mial wazy projekt do zrobienia ale niespodzianka jaka mi zrobil zrekompensowala mi wszystko. Kocham go!!!!!

olał Cie wczoraj i opędził jakimiś chwastami i słodyczami (żebyś się roztyła)... spoko gość :P

tylko ja mam tak dobrze? nie wierze, ze az taka szczesciara ze mnie :D

Gość Rhyme
ja też taki byłem a Ona odeszła...

Gość biedroneczki sa w kropeczki
A to Ci niespodzianke zrobil :) dolaczam sie do pozytywnego watku ;) Mam watpliwosci czy mojego by bylo stac na taki spontaniczny i zwariowany pomysl :P mm moj tez jest dobry, moge na niego liczyc i jest romantyczny, ale na swoj sposob ;)

komiczne ----> zazdroscisz

Rhyme ----> tylko sie nie zmieniaj, trafisz na taka, ktora to doceni. Mnie zaden facet wczesniej tak nie traktowal wiec teraz jestem naprawde szczesliwa i nie chce tego zmieniac. Pozdrawiam

Ja też mam wspaniałego faceta który dba o mnie niesamowicie i codziennie zaskakuje czymś innym czasem sobie myślę że to jest bajka albo ze mnie jest taka szczęściara nawet kłótnie z nim dla mnie mają swój urok później tak fajnie dąsa się na mnie... Zastanawiam się czym to jest spowodowane że niektóre pary tak idealnie pasują do siebie i doszłam do wniosku że ja jako osobowość jestem szalona mimo tego że mam 22 lata nieraz zachowuje się jak dosłownie dzieciak za to mój P..... jest spokojny opanowany zawsze o wszystkim pamięta. Idziemy na basen on pakuje mi kalpki bo wie ze zapomne wychodze do pracy biegnie i pyta sie czy wzielam prawo jazdy i dokumenty i właśnie za to jego kocham bo My się wypełaniamy.

Gość Agniesiorek
;) Pozdrawiam wszystkie szczesliwie zakochane ;)

Moj facet jest super nie jestem romantyczny no i dobrze bo ja tez nie jestem , tak widze romantyczną komedie to nie mam ochoty na nią patrzec , jest troskliwy , zawsze stara mi sie pomoc jak czegos potrzebuje , mysli rozsądnie ,nie kupuje mi kwiatów -bo wie że tego nie lubie , jest duszą towarzystwa , i jest uparty w dążeniu do celu mi tej cechy brakuje bo ja często z czegos rezygnuje on jednak mnie wspiera żebym sie nie poddawała :)

Gość frefwrfw
Mój też jest cudowny. Wciąż odkrywam w nim coś nowego. A pomyślec że tyle miałam wątpliwości na początku. Tymczasem trzy lata mijają jak jesteśmy razem, a on stara się coraz bardziej.

biedroneczki sa w kropeczki nie - ja sam zżeram słodycze, zamiast dawac je kobiecie :P nie bawie sie w takie bzdety jak napisała autorka i dlatego moja kobieta za mną szaleje :P Tylko leszcze robią takie szopki jak opisana powyzej :P

Gość frefwrfw
Agniesiorek! Wszystkie szczęściary! Rhyme! 🌻 .. żebyś się przekonał że dla niektórych warto się starać i samemu dostaje się jakby jeszcze więcej

Gość Agniesiorek
frefwrfw 🖐️ ;) jakie przechwalki hehe ;) :P Ale cieszy mnie fakt, ze sa tu tez osoby szczesliwe pod tym wzgledem ;) Ja rowniez ....

Gość michela york
Moj maz tez nalezy do super opiekunczych, kochanych facetow ktorzy troszcza sie i potrafia okazac uczucie w nalezyty sposob. I wlasnie w nim to kocham, ze potrafi tak wspaniale sprawic ze czuje sie dobrze, bezpiecznie i kochana. I wole bardziej facetow uczuciowych, dojrzalych a do tego zdecydowanych niz takich co to z kwiatka na kwaiatek i nie wiedza czego chca.

Gość Agniesiorek
najwazniejsze, zeby zawsze czuc sie bezpiecznym w zwiazku... Bezpiecznym pod wzgledem psychicznym. bezpiecznie - bo on jest bezpiecznie - bo mozna na nim polegac bezpiecznie - bo masz zawsze z kim porozmawiac bezpiecznie - bo on troszczy sie o Ciebie itd itd ;)

Gość frefwrfw
9. jestem pełna podziwu dla twojego skrupulatnego (o ile dobrze sprawdziłam) wyliczenia nas :)

naprawde miło się czyta o waszym szczęściu. Zycze wam by trwało wiecznie i byscie zawsze go doceniały.... Ja kiedyś tez miałam podne szczescie do waszego...przyjechał do mnei rano tylko po ty by mnie obudzić bym nei zaspała do pracy gdy miałam problemy z telefonem organizował niespodziewane wyjazdy za miasto i zawsze miał ten cudowny uśmiech. Rok czasu latałam nad ziemią dopóki nie odszedł....może jeszcze gdzieś znajdę podobnego księcia do niego;) Wszytskiego dobregho laseczki kochane;*

hehehe:D:D:D ja też mam cudownego faceta:D:D:D nie potrafię tego nawet opisać:) sex super, gotuje, sprząta, zmywa, pracuje, przytula. całuje, rozmawia o dupie marynie i poważnych sprawach...no wymieniać by mozna było długo!!

Gość Agniesiorek
m.t rowniez zycze wszystkiego naj ;) tylko widzicie... moj nie jest taki, ze robi nie wiadomo co, ze budzi mnie niespodziewanie, ze pisze co chwila slodkie smsy, ze robi co chwila niespodzianki... On po prostu jest. Zawsze jest jak ja go potrzebuje. W zwiazku niesamowicie sie uzupelniamy ;) takie samo poczucie humoru ;) Ile my sie razem nasmiejemy ;) podobne podejscie do zycia... do przyszlosci, echhh dobrze mi z nim 😘

Gość Agniesiorek
sarenka zielonooka moj tez :P hehe

\"ja bym nie chciała żeby mi pod moją nieobecnośc ktos po chacie buszował\" pewnie kochanke przyprowadził :P i ją przleciał i potem dlatego łóżko zaścielił, by to zamaskować.... :P a kwiaty dał dlatego, zeby jej perfum nie było czuć :P cwaniak!!

Gość Rhyme
Agniesiorek ja chciałem Jej to wszystko dać o czym piszecie a Ona to przekreśliła praktycznie w jednej chwili... Poradźcie jak się otrząsnąć... nie wiem czy jeszcze kiedyś tak się otworzę na drugiego człowieka...

Gość michela york
Moze po prostu nie byla w tobie zakochana. Nie da sie zmusic do uczuc.