Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna szczesciara

A teraz o tych dobrych facetach

Polecane posty

Gość Agniesiorek
Rhyme dlaczego sie rozstaliscie? zreszta to nawet niewazne jest. Wazne sa fakty. A fakt jest taki, ze Cie zostawila. Coz mozesz zrobic... Przeczekac, przecierpiec... i zaczac na nowo zyc, da sie uwiez ;)

Gość Agniesiorek
czyzby?

niestety - taki jego los... ale to fajna laska była :P - miała dziecko z jakims jeszcze innym facetem (nie z tym byłym, do którego wróciła)

Gość Rhyme
tak. Wiem że nie da się zmusić. Nie chciałem zmuszać jej do niczego. Tylko to niestety boli i jakoś jeszcze nie bardzo umiem dojść do ładu z tym wszystkim. Ale coz.

Gość Rhyme
komiczne - nie oceniaj jej tak. Różnie życie się układa.

no jasne, że sie roznie układa... np. te pojawiające sie znikąd dzieci :P oraz - nie wyleczyłeś sie z postawy służalczej... musisz ją znienawidzic a nie bronić!!

Gość Rhyme
nie umiem.

A ja poprę Haris...też nie chciałabym, żeby mi ktokolwiek pętał sie po chałupie, jak mnie tam nie ma. A bezpieczeństwo? Może nie przesadzajmy, brzmi troche nudnawo, a nuda...potrafi zabić najfajniejszy związek, odrobina adrenaliny dobrze robi. I tak poza tym, to jak widzę lub słyszę kogoś, kto się tak niesamowicie chwali, jaki to jest niesamowicie szczęśliwy i jakiego to ma niesamowicie cudownego partnera, to sie zastanawiam, co jest nie tak? Bo każdy ma przecież jakieś wady, więc albo ślepota, albo głupota, albo samooszukiwanie.

Haris Pilton masz racje, że nienawisc nie ma wiekszego sensu.... ale jesli koleś łka do niej calymi dniami... pije z rozpaczy i tłumaczy ja ze wszystkiego.... to chyba lepiej, zeby ją znienawidzil...

Gość Rhyme
Haris Chciałbym tylko nie umiem.

komiczne, nie nabijaj się. Nie mam racji? Jak ktoś jest szczęśliwy, to raczej siedzi cicho, żeby nie zapeszyć. A z rozmów z moimi rozmaitymi znajomymi mi wyszło, że im bardziej ktoś trąbi na cały świat, jak to ma cudownie...tym bliżej do rozwodu (wariant optymistyczny).

Vivirko - ja sie nie nabijam, bo masz oczywiscie racje.... wszelkie demonstracje maja na celu zatuszowanie problemow... jesli ktos szuka wszedzie zdrady, to pewnie dlatego ze sporo ma sam na sumieniu... jesli ktoś tępi gejów to na 99% sam ma takie skłonnosci... itp itd

Gość frefwrfw
ale to nie ważne czy MY byśmy chciały żeby nasz facet pod naszą nieobecność zostawił list, upominek i kwiaty ważne że dziewczyna która o tym pisze, cieszy się z tego, więc pod tym względem sobie podpasowali dodam też że ja niby też bym nie chciała "żeby mi się ktoś pałętał po chałupie" (bo bym się martwiła czy nie było nieporządku, czy mi nie zaglądał do szaf, jaki w tym podtekst, co tak naprawdę miał w głowie itd itp) ale jednoczesnie wiem z doświadczenia, że gdyby to zrobił właśnie TEN MÓJ, uznałabym to za urocze, wyjątkowe bo akurat w JEGO wykonaniu, i odebrała jako duży plus na jego korzyść (bo tak działa miłość) ;D

do pomarańczy - nie chodzi mi o ewentualny nieporządek ale odebrałabym to jako naruszenie mojej strefy prywatnej zaczyna się od zaostawiania róż - w tch dobrych chwilach....może skończy się myszkowaniem po szufladach a chwilach gorszych?

Maxi, a gdzie to sie Panna szlaja :P Na topic marsz :P ❤️ 🌼 Właśnie chciałam wybadać, co to znaczy, to przystąpie do odpowiednich pomiarów :P

Hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nareszcie wątek o mnie :D Oł fak! Doczytałem temat, sorrrrrryyyyyyy :> To zupełnie nie o mnie :P

Znaczy, że dobry facet zostawia coś pod nieobecnośc kobiety, dla niej w domu, tak? Ale nie jest to niespłukana niespodzianka w toalecie? :P Wybaczcie :D

Gość taka jedna szczęsciara
dobry wieczór wszystkim. Do tych, które nie lubią jak się buszuje po ich mieszkaniach ---> po to dałam mu klucze, żeby mógł przyjść do mnie kiedy będzie miał na to ochotę, nie mam nic do ukrycia a bałagan? jakoś mnie nie martwi a nieraz było tak, że jeszcze mi naczynia umył :D jesteśmy ze sobą jakiś czas i ufam mu, jak wyjdziecie za mąż też nie bedziecie chciały, żeby się wasz mąż po domu pętał? Komiczne ----> ty pewnie nie raz przyprowadziłeś do domu kochankę pod nieobecność twojej dziewczyny, stąd wiesz co oznacza zaścielone łóżko i kwiaty. Vivirra ---> chwalę się bo mam czym, uwielbiam takie gesty ze strony mężczyzny bo czuję, że zależy mu na mnie i, że mnie kocha. Nie napisałam, że zawsze jest idealnie, czasem mam go naprawdę dość, miewa okropne fochy i jest o mnie bardzo zazdrosny ale i tak go kocham pomimo jego wad. Teraz na przykład jest u mnie ale zamiast np. uprawiac ze mną dziki sex .... zasnął :D ale wybaczam, wiem, że miał ciężki tydzień.

taka jedna szczesciara...... dobrze rozumujesz....zazdroszczę :) drobne gesty są zajebiscie wazne ....

Gość tez szcześciara_
wracam z pracy, zniechecona ze mam tyle do sprzątania, a moje sonko wstało rankiem i pozmywało stertę naczyń, choc wiem jak nienawidzi zmywać i do tego musiał specjalnie wstac wczesniej a spioch z niego wielki :) zgrywa twardziela ale potrafi był słodki

Gość gość
a7oqKMRW58UX6ELkQ5xUNJnp