Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam skoczyc

mam problem-mam maly biust a do tego sa na nim wloski..

Polecane posty

Gość mam skoczyc

roznica miedzy biustem a pod rowna jest 13 cm.jestem szatynka i mam mocne i grube wlosy na glowie. to zaowocowalo tym, ze mam te wloski na piersiach, ale nie jest to pare wloskow, tylko mam je pmiedzy i na piersiach. niektore sa jasne, inne ciemniejsze, o dlugosci do 1 cm-nie dluzsze. ostatanio nawet w desperacji wyrwalam sbie te wloski pasta cukrowa pozniej przylozylam wode utleniona a teraz zrobily mi sie jakies krostki:( nie wiem jak je zwalczyc.to nie sa wrastajace sie wloski, tylko po prostu naruszylam skore a pozniej jeszcze polamalm woda:O i tu zaczyna sie problem, bo jak mam miec niby kogos? byc szczesliwa z taka klatka piersiowa?:Owatpie zbeym miala za duzo testosteronu, dziewczyny maja grsze objawy a lekarze na to moiwa, ze po prostu taka ich uroda:O zle miz tym, nie chcebyc do konca zycia sama..

Gość ja mam male a to tego tak obwi
sle jak worki z piaskiem i nieciekawa karnacje, wiec measz lepiej.

Gość mam skoczyc
obie mamy nieciekawa sytuacje;p masz faceta?lub mialas?widzial cie ktorys nago? ja sobie tego nie wyobraam lecz z drugiej strony przeciez nie bede do kocna zycia dziewica..:O

heh no patrz, ja tez prawie dziewica:P prawie bo wlasnie wczoraj mnie facet widzial nago i stwierdzil ze jestem piekna :D. bawil sie nimi i bawil, a male sa naprawde, jednak sutki zawsze mozna possac.

smiem nawet twierdzic, ze ona ma wieksze :D i jedrniejsze :D:O, ale za to mam zajebiste nogi :P, ciesz sie tym co masz , zawsze moglabys miec jedego wielkiego drugiego malgo, ale wklesniete sutki, albo big rozstepy!

Gość mam skoczyc
cieze sie, ze trafilas na takig faceta:) wiem, staram sie nie uzalac nad soba ale naprawde boje sie rekajic faceta, gdy zobaczy moj maly biusta do tego wolosiony no:( przeciez facetow to obrzydza a ktora kobiea chcialaby obrzydzac swojego faceta? no wlasnie, zadna teraz jak wyrwalam sobie te pare wlosow miedzy piersiami(zaluje, ze to zreboialm, bo pewnie nabawie sie jakis wrastajacyh wloskow itp)ale nie one odrosna i pewnie dluzsze-jaka ja jestem glupia:O golic ich nie bede bo nie chce miec szczecnki na piersiach:O a na laser mnie nie stac.

Gość mam skoczyc
znad a z was nie ma tkiego problemu? mysllam, ze znajde tu dziewczyny z podobnym problemem..

Gość daj spokoj
W czym dokladie tkwi twoj problem? Po prostu wyrwij te wloski penceta, wszystkie dziewczyny tak robia...

Gość no one lives forever
idz do ginekologa-endokrynologa

Gość aggi....
ale mi tez problem ja mam różnice 6 cm, wiec chyba cie to pocieszy, jestem płaska jak deska, cóż nic na to nie poradze

Gość aggi....
a na dodatek juz raczej nic sie nie zmieni, bo mam juz 25 lat, tez czasem mi wstyd, ale co ja na to moge???