Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoLinka990

do mam +/- 3latkow

Polecane posty

Gość karoLinka990

Jak ubieracie swoje dzieci? Ile warstw ubran maja na sobie? Zakladacie im jeszcze body czy nie?

Gość domyślam się że pytasz o
ubieranie dziecka na dwór? podkoszulka bluzeczka sweterek kurtka Body nie używamy. Wyjątkowo tylko jak jest spory mróz, a idziemy na sanki i inne śniegowe szaleństwa.

body juz mu nie zakladam ma koszlke na ramiaczkach sweterek kurtka a na nozkach ma kalesonki bo w rajtuzkach zawsze mial zimne stopki i spodnie

Gość karoLinka990
No wlasnie ja zaczynam przestawiac sie na koszulki na ramiaczkach zamiast body, jakos mi zimno na sama mysl ale pewnie jestem rzewrazliwiona;) dzieki za odp;)

Gość carlos miętos
rajtuzy, skarpetki, spodnie na wierzch spodnie od kombinezonu Podkoszulek z długim bluza albo sweterek kurtałka szalik czapka kaptur od kurtki obwiana chusta pod szyją albo szal

moj synek spal w samym body latem ale od kiedy zdarza mu sie wstac w nocy na siku to zakladam mu taka zwykla koszulke bo jak sie bawil to w body strasznie sie pocil byl caly mokry

Ja daje podkoszulke a jak jest niezły mróz to body,bluzeczke lub iceńki sweterk,rajstopy.Oczywiście czapka,szalik i rękawiczki bo mimo że bywa ciepło to ma zimne rączki

Gość carlos miętos
a i majtki :) chyba że zakładam pampersy na bardzo długą podróż kiedy nie będziemy wchodzić gdzieś gdzie jest toaleta.

Gość carlos miętos
a i tłusty krem na twarz przed wyjściem do kompletu :D

Gość carlos miętos
body nie zakładałam ale wszystko ma super wciągnięte i kombinezon na szelki i nic nie wystaje :D