Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczataa

Dobrze kryjący podkład. Pomóżcie mi coś znaleźć.

Polecane posty

Gość pryszczataa

Revlon colorstawy with soflex odpada bo mam po nim okropny wysyp krost. dermablend jest bardzo dobry ale na mojej twarzy wytrzymuje 2-3 godziny. Polećcie coś innego bo musze koniecznie coś kupić.

Gość Nieszczęśliwa77
Wprawdzie nie mam pryszczy, ale polecam podkład matując- wygładzający z firmy Lirene ( szare opakowanie z pompką ).

ja uzywam rimmel cool matt. jestem zadowolona, dobrze kryje, ladnie pachnie i zapobiega blyszczeniu, choc u mnie to najwiekszy problem i czasm uzywam dodatkowo baze.

Gość pryszczataa
dzięki za odpowiedzi ja raczej mam normalna cerę, nie błyszczę się. Lirene miałam taki z pompką w beżowym opakowaniu i faktycznie dość dobrze krył jednak na moje blizny i kroski potrzebuję czegoś lepiej kryjącego.

Tego scenicznego Soraya nie próbowalam, ale zapowiada się ciekawie. Ja osobiście polecam Dermacol (najlepiej mieszać z podkładem obojętnie jakim bo kryje doskonale ale jest gęsty i sam na twarzy tworzy maskę), polecam też jeżeli masz korektor w tubce pokryć nim całą twarz na jakiś lekki podkład, tak jakbyś nakładała drugą warstwę tylko, że korektoru. Jeśli wolisz \'lżejsze\' sposoby to nakładaj korektor punktowo ale na podkład a nie pod, a na to sypki puder zeby wyrównać koloryt. Sama mam okropną cerę ale nauczyłam się już tak dozować produkty, żebym nie wyglądała jak tapeta a zakryła wszystkie niedoskonałości. Powodzenia

Ja wlasnie mam ten sceniczny ale powiem szczerze ze stosowalam go tylko raz :)ma malutkie blyszczace drobinki ale jest ich bardzo malo, SPF 10 co mnie przekonalo do kupna ,plus za opakowanie aaa i przepieknie pachnie:)ja nie mam jakichs problemow z cera wiec powiem szczerze ze trudno mi powiedziec czy dobrze kryje...

Gość pomocna.......................
ja bylam zadowolona z podkladu sredniokryjącego Mary Kay (allegro).. ale juz nie jestem...ak co z tego,ze dobrze krył... uwidacznial zaskorniki.. ktorych przybywalo.. gdy go odstawilam skora powrocila do normy.. tak samo bylo po revlonie.. natomiast gdy uzywalalam "normalnych" podkladow, ktore nie tworzyly maski bylo ok.. nie wiem czy Ty tez bedziesz miec takie problemy.. no ale jesli chodzi o dobrze kryjace podklady to te dwa wyzej wymienione..

Gość niebieskooook22
Estee Lauder DOuble wear

Gość a ja miałam tak samo
a ja polecam peeling enzymatyczny...kilka sesji u kosmetyczki i twarz zupełnie inaczej wygląda ja miałam straszny trądzik w liceum i porobiły mi sie na twarzy straszne dzioby. byłam chyba z 4 lub 3 razy u kosmetyczki i jest całkiem inaczej, nie da się całkiem pozbyć, ale jest prawie niewidoczne

Estee lauder double wear! najlepszy na swiecie ,jak jestes lekko opalona polecam odcien o3 outdoor beige:0 wytrzymuje do 10 h godzin,nie powoduje wypyskow ani nych zmian skornych tez mialam revlona i mnie zapychal ,naprawde estee jest wart swojej ceny zreszta poczytaj opinie:)

Gość pryszczataaa
double wear miałam próbkę stosowałam kilka razy - jest świetny. Bardzo drogi (140) ale świetnie kryje. Konsystencja jednak przypomina mi revlon i narazie ne kupiłam oryginału bo boję sie, że może tak samo jak colorstay powodować wysyp. Jesli macie związane z nim jakieś doświadczenia to piszcie czy jest po nim pogorszenie cery. Pozdrawiam

Gość brukselkaa
moze vichy dermablend?? ja używam,mam beznadzijny trądzik..i mega depresję obecnie,ale tu nie o tym. moim zdaniem podkład dość dobry.ja mam opal,troche za żółty jak do mojej bladej cery,ale da sie zniesc. dobrze kryje..niestety nie jest za trwały tzn.nie ulatnia sie w czasie dnia ale ma tendencje do ścierania,wiec trzeba uwazac.nie jest "ciężki".

Gość pryszczataa
Dziewuszki czytajcie proszę dokładnie. Napisałam już dwukrotnie, że dermablend za szybko schodzi i szukam czegoś trwlszego. :) Mimo wszystko dzieki za chęć pomocy i prosze o jeszcze

Gość alina 12
ja mam astor antistress.uzywam go juz pare lat i bardzo dobry nie zostawia zadnych smug na twarzy i kryje idealnie!

Gość pryszczataaaaaaa
nadal szukam:( do tej pory kupiłam: 1. dermablend - krycie świetne trwałośc do niczego 2. revlon with soflex - kryje świetnie - powoduje wysyp 3. lasting performance - buzia ładnie wygląda, średnio trwały jak dla mnie jeszcze za słabo kryje (choć to jeden z moich faworytó) 4. Double wear estee lauder - najtrwalszy ale o 8 ggodzinach i tak mozna pośnić, kryje nieżle ale ściąga mi skórę i tworzą się plamy 5. Mary kay mocno kryjący - efekt podobny do dermablendu, mocno kryje ale to jeszcze nie to. Mam go jeden dzień więc jeszcze do końca nie wiem. poza tym zważył mi się na twarzy (na bazie z soraya) 6. Lancome idealist - naturalna skóra słabe krycie 7. dermacol - ochyda maska, szybko schodzi, wszystko brudzi waży się na twarzy :(((((( jeszcze planuje wypróbowac clinique repairwear bo też dużo dobrego czytała........ale nie mam już zbyt wielkich nadziei Czy naprawdę nie ma narynku mocno kryjącego podkładu, który wytrzyma na trądzikowej twarzy więcej niż dwie godizny??? Jesli znacie takowy piszcie błagam

A ja ci polece cos innego. Kup sobie ten krem: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4283 Naprawde jest rewelacyjny! Nie jest tani, ale bardzo skuteczny ina tradzik i na blizny! Wierz mi. Ja mialam bardzo dlugo problemy z cera i do dzis czasem mam kryzys, ale ten krem naprawde pomaga. Tylko warunek jest taki, ze trzeba go stosowac kilka miesiecy, ale naprawde warto. On bardzo ladnie niewidocznie zluszcza, wiec po kilku tygodniach przebarwienia i blizenk staja sie prawie nie widoczne. Mowie ci, sproboj. Jesli nie chce pelnowymiarowego opakowaia na poczatek idz do apteki (takiej, ktora ma u siebie kosmetyki Avene) i zapytaj sie o probke. Ja naprawde bardzo polecam tobie ten krem, bo wiem co to znaczy miec problem z cera i szukac mocno kryjacego podkladu. Dodam jeszcze, ze moja cera jest w tej chwili juz na takim etapie (uzywalam tego kremu w zeszlym roku jesienia, zima i wczesna wiosna), ze nie uzyam w ogole podkladow, a krem tonujacy. (a tak jak ty uzywalam kiedys mocno kryjacych typu Dermacol) Cos mi dlugi ten post wyszedl, ale naprawde radze sprobuj.

Gość piatek w piatkach
tak tak tylko estee lauder double wear jest niesamowity!! uzywam od dluzszego czasu i moge z czystym sumieniem polecic:)

Gość piatek w piatkach
jeszcze mialam kiedys kryjacy podklad z vichy i byl tez ok tylko nie pamietam nazwy:/ jakos na D chyba

Loreal True Match:) Kryje boosko cera jest ladnie zmatowiona idealna, dopasowuje sie do koloru twarzy, jednak szybko znika swieci się i podkreśla drobne zmarszki Loreal True Match Mineral slicnzie kryje, dlugo sie trzyma, po pewnym czasie troche sie swieci ale wystarczy przypudrowac nosek zwyklym pudrem matujacym i jest bosko:) tylko niestety malo wydajny

Gość SPRAWDZILAM WSZYTKO
WITAM!!! ZE SWOJEJ STRONY MOGE CI PORADZIC PODLKAD http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=120 JEST SWIETNY, DLA MNIE DUZOOO LEPSZY NIZ VICHY KRYJACY... TYCH PODLKADOW Z TEGO CO WIEM JEST KILKA, JA UZYWALAM WLASNIE TEGO BYL SUPER NA PRYSZCZE, BLIZNY I ZACZERWIENIENIA. POPROS W APTECE O PROBKE I SPRAWDZISZ CI CI PASUJE! JA POLECEAM!!!! :) POZDRAWIAM!

Gość pryszczataaaaaaa
Miałam diacneal. Nic mi nie pomógł . Stosowałam kilka miesięcy - ponad poł roku. Wiele osób go chwali ale ja się zawiodłam. dziękuję za dobre chęći. Mój trądzik nasilił się po 25 roku życia. Antybiotyki nie pomogły. Mnóstwo leków też nie. Jedyny ratunek to izotek ale teraz ne mogę bo planuje dziecko. Jestem skzana na tapety i dlatego szukam takich, które kryją. Do listy zapomniałam dopisac excipial i max factor miracle touch 0 też nie kryją:( Zbankrutuję a nadal będe cała w kropkach :((

Gość pryszczataaaaaaa
Unifiance jeszcze nie miałam ale wydałamw tym roku już tyle pieniędzy że boję się ryzykowac bowiele osób porównuje go do dermablendu. Nie wiem czy poświęcić jeszcze te 70zł. Miałam wygładzający (pomyłkowo kupiłam bo myślałam, że to jest własnie ten kryjący) ale to była p orażka.

Hm, no to szkoda....Mi tez tradzik przyplatal sie po 20stce. Jako nastolatka mialam cera idealna, ktorej zazdroscily mi wszystkie kolezanki, pozniej sytuacja sie zmienila. One z tego wyrosly, a u mnie sie pojawil i to taki, ktory zostawial plamki, blizny i przebarwienia...No ale nic, pomysle jeszcze czy moge ci jakos pomoc, ale juz w sumie wszystko testowalas...

Gość pryszczataaaaaaa
6893032 moje gg. Nie często odwiedzam kafe więc jeśli znalazłabyś coś dobrego to pisz proszę.

Gość a wyciskasz te syfki
?? bo jesli sie wyciska to tworzy sie ich wiecej (nieswiadomie roznosisz bakterie)...wiec moze nie ruszaj ten buzi?

Gość agunia.pl
DERMABLEND VICHY najlepszy