Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

telcia

SAMOTNE PO 30-STKI jak Wam sie żyje?

Polecane posty

jest Wam w miarę dobrze? cieszycie sie drobiazgami? plujecie sobie w brodę, że odrzuciłyście iluś tam mężczyzn (ja np. straciłam rachubę ilu :-O ), że nie umiałyście uratować związku, wejść w związek, wybrać co najważniejsze, a co można sobie odpuścić? z nowym rokiem naszło mnie na refleksje i nie są to optymistyczne wnioski postanowiłam się zreformować, może któraś z Was czuje podobnie i zamierza zacząć działać? szukam towarzyszek wychodzenia z samotności :-)

Hej telcia. A ja słyszałam że w tym wieku na reformowanie za późno.:))

nigdy nie jest za późno! przynajmniej dla osobników takich jak ja :-)

mam podobny problem jak ty, jeśłi w ogóle kwalifikowac to jako problem:) Ale też często mam wrażenie że coś .... straciłam..? przeskoczyłam...? To co robimy, telcia...?

rozważmy dwie opcje 1) uznam, ze jest za późno i nie zawracam sobie niczym głowy, udaję, ze wszystko OK 2) zacznę wreszcie się rozglądać wokół, mówić, ze nie jest OK, bo chce znaleźć nowego partnera no i która lepsza?

obawiam się telcia że kobiety twojego pokroju ( naszego):), powinny dac sobie spokój z opcją b, gdyz w tym wieku mamy jeszcze bardziej zawyżone wymagania, i nawet nasza frustracjan iewiele pomoże, na poczatek weźmiesz pierwszego lepszego, ale potem ocenisz go z całą surowością i zostawisz jak każdego... Ile razy już to przerabiałas , telcia...? Jeszcze masz siłe sobie ufać...? :)

No właśnie jeszcze nie wiem od czego zacząć :-) ale mam zamiar ruszyć tyłek z domu jak sie tylko ociepli, może właśnie znaleźć jakichś znajomych w sieci i np umówic sie na kawę, moze własnie takie kobiety jak Ty, ktore nie mają rodziny i problemow typu chore dzieci :-) no to mógłby byc pierwszy punkt "burzy mózgów" ;-) mam nadzieję, że jakies pomysły się tutaj urodzą :-)

no, coż, muszę cie rozczarowac, ja mam dziecko, więc pewnie masz wieksze szanse teoretycznie, ale chętnie z tobą podyskutuje i popróbuję znaleźć odpowiedzi na pytania na ktróe odpowiedzi nie ma....:)

ech.... myslisz, że nie warto? bo z tym odprawianiem to widze czisz bazę ;-)

oj, czaję:) Dlatego sama nie wiem czy mam się za kogoś brac, skoro mam trudności z "utrzymaniem", że użyję takiego ciążowego zwrotu... Po prostu nie mam talentu do bycia z kims dłużej, Może to jakas wada genetyczna...?

ja tam w sumie też nie narzekam. Tyle że seksu brak, bo nie sypiam bez tak zwanych zobowiązań Może powinnam. Ni ewiem.

Ja w akcie desperacji weszłam w niedziele na lokalny czat zwykly nick - zdrobnienie imienia plus wiek no i w poł godziny mialam 10 propozycji spotkań, od 35 latka po czterdziestokilkulatka.... i co, z żadnej propozycji nie skorzystałam, bo wydawało mi się, ze im wszystkim chodzi tylko o seks spotkanie

no własnie mnie tez się dobrze żyje i nie narzekam, ale wlasnie tutaj jest pułapka, bo zapominam, ze we dwoje jest po prostuu lepiej, nawet jezeli czasami gorzej

Gość pytanie pomocnicze
Dajcie spokój stare panny z podrywaniem niewinnych męskich ofiar waszych popędów. Lepiej kupcie (lub przygarnijcie) sobie po kilka sierściuchów i im poświęćcie resztę swojego życia. Lepiej na tym wyjdą i koty i mężczyźni.

ja w kazdym razie bez ściemy - chciałabym sie zakochać :-) bo to co było to niestety... właśnie sbie przypomniałam, ze statystyki wskazują iż podobno 1/3 kobiet wycodzi za mąz tylko ze strachu przed samotnością, jak już wspomnialaś Jukona, mnie tego genu strachu brakuje :-)

pytanie pomocnicze, dziękuje za poradę, ale nie skorzystam poza tym mój ostatni starający się był o 6 lat mlodszy i tak się biedny zauroczyl po jednym spotkani, ze nie słał smsy przez pół roku - i kto tu kogo podrywa?

miało byc, ze słał (piszę w łóżku, ale zaraz wstanę, zeby nie razic literówkami i pomyłkami)

otóż to. ja też nie narzekam. Mam wielbicieli w przedziale 20 - 50 lat. Niestety, nie zaangażowałam się w nic z żadnym z nich, nie wiem, czasem myślę że może trzeba jednak..??? Ale naprawde jakoś faceci najlepiej mi się podobają.. na odległość, i co z tym fantem zrobić..?

to jest właśnie ten paradoks, nie ma nikogo - źle, pojawia się chętny - a ja myślę, ze o wiele lepiej czuję się sama ze soba niz z nim :-O