Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

telcia

SAMOTNE PO 30-STKI jak Wam sie żyje?

Polecane posty

Gość pytanie pomocnicze
6 lat młodszy ? No proszę. Ja z kolei ostatnio zauważyłem że na mnie coraz częściej zastawiają sidła takie "wolne i niezależne" z przedziału 30-40 (lat). I są przy tym bardziej natarczywe (zdesperowane?) od 20-latek.

to ja mam gorzej telcia: pojawia się ktoś to zawsze myślę że może byc ktoś lepszy... wiem, wiem, to się nazywa być suką.

pytanie pomocnicze: stąd możesz odejść spokojnie, nikt tu na ciebie sideł nie zastawi, ani nie będzie molestował. No,sio, kochaniutki.

Gość pytanie pomocnicze
Nie, jeszcze podrażnię was trochę.

ja mam 35 ale wyglądam znacznie mlodziej (nie moja opinia) nawet nie chodzi mi już o nic mega powaznego, po prostu chcialabym poczuć, ze się bujnęłam (dwa razy w życiu mi się już zdarzylo, więc poznam ten stan :-) )

pytanie pomocnicze chce się z nami zaprzyjaźnić... Kobiety.. przyjmujemy chętnego w naszej łaskawości..? :))

4 lata temu miałam wielbiciela 11 lat mlodszego (ale on nie wiedzial że ja taka stara jestem :-P )

Gość pytanie pomocnicze
Telcia - 35 lat ale wygląda młodziej - > dzidzia-piernik ? (inne określenie: z tyłu liceum, z przodu muzeum)

pytanie, chcesz się dowartosciowac tego typu banałami - prosze, jeżeli ci to porawi nastrój ale nie licz na moje komentarze, ten jest ostatni

no cóż, jak już się zwierzamy to miałam dokładnie tak samo... Dokładnie 11 lat młodszy. Całowałam się z nim, potem długo nie mogłam pozbyć.. Czego szukamy, telcia tak naprawdę...? Młodsi nie. Owszem, seks ok, ale nic poza tym nie mają do zaoferowania. Starsi..? tak. Ale brak im już spontaniczności, a ja jeszcze chce poszaleć. w naszym wieku... ? Nie bardzo. Albo zajęci, albo sfrustrowani i życiowe niedorajdy szukające opieki. Tragic.

Jukona pozostaje liczyć na cud i ja mam taki zamiar, co mi szkodzi :-)

no to jaki plan działania...? Zaczynam się zarażac twoim optymizmem.:))

ja wam powiem,ze jakos nigdy sie z rowiesnikami dogadac nie moglam. a jak juz sie dogadalam to wyszlo na to,ze on nic nie oferuje :) a po jakims czasie to juz nawet do seksu nie mozna bylo go uzyc bo wiecznie zmeczony :)

Gość pytanie pomocnicze
"...w naszym wieku... ? Nie bardzo. Albo zajęci, albo sfrustrowani i życiowe niedorajdy szukające opieki..." - ciągnie swój do swego Telcia, nie chcesz, nie komentuj. Ja to uczynię z miłą chęcią.

no właśnie, ja zaraz musze uciekać, ięc proponuję zadanie domowe na jutro - wstępne propozyje "planu działania" naisz jeszcze tylko, czy masz córeczkę czy synka, i w jakim wieku mniej więcej? bo co jadasz na śniadanie na razie mnie nie interesuje ;-)

Gość kobietą być
cześć:) To dołączę-wiek 31, panna, dzieci brak. Też się zastanawiam, czy oby sobie nie przechlapałam... Do tej pory właściwie podchodziłam do facetów mało przyszłościowo i wybierałam nie tych porządnych( czyt, troszkę nudnych) ale odklejonych (czyt, spontanicznych, przystojnych, zabawowych, nieodpowiedzialnych). Zawsze chciałam wyjść za mąż z wielkiej miłości, nie potrafiłam myśleć rozsądnie, planować "dobrej partii"...

a, telcia, to nie, może jak się lepiej poznamy czy cóś.... :) ale dzięki.

Gość pytanie pomocnicze
Jukona, powiedzmy że wystarczą mi okresowe znajomości w których zaspokajam się seksualnie.

To jak, będziecie tu jeszcze? może zajrzę trochę poźniej, a jutro na pewno

no waśnie, Pytanie. Od razu czułam że tu nie pasujesz. Dołącz do jakiegoś topiku na którym cię polubią, co ty na to..?

Gość pytanie pomocnicze
Ja tu nie przychodzę żeby mnie lubiono. Wprost przeciwnie.