Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrat

Chcę zapomnieć o nim!

Polecane posty

Gość knedliczek
to przestan myslec o tym ze chcesz o nim zapomniec :)

Gość ja też chcę ale...
... ale już od roku nie potrafię... :(

Gość knedliczek
nie tylko? hmmm.....

Jak ktoś nie może zapomnieć to znaczy, że się nie stara !!! Jest leniwy !!! To męczenie nic nie daje ... Lepiej poszukać czegoś nowego co nas pochłonie i sprawi radość ...

Gość kiedyś znałam
faceta, za którego wtedy dałabym sobie rękę uciąć. I co? I bym teraz k.urwa nie miała ręki:O

Gość knedliczek
agrat :) idz do hospicjum, zacznij pomagac innym.... gwarantuje zaraz zapomnisz :)

no i pewnie nie miałabym, ale byłabym szczęśliwa... A na hospicjum nie mam czasu, mam w domu takiego, któremu moja pomoc zajebiście potrzebna

Agrat ] Nie jestem dzieckiem... Ja swoje przyżyłam i wiem, że lepiej poszukać czegoś nowego. Zapisz się na jakiś kurs np. tańca. Skup się na sobie a nie zabiegaj o kogoś komu nie zależy. No chyba, że są inne powody...

nie zabiegam...a jemu zależy. Na kurs tańca nie mam szans...myślałam o tym. Ale z dzieckiem się nie da. Poczekam , aż skończy 18 lat

Gość knedliczek
jak masz czas zeby myslec o nim to masz czas zeby isc do hospicjum :)

Gość dum spiro spero
mam to samo. Nawet jak przez chwile uda mi się nie myśleć to zaraz wracają jakieś wspomnienia.. W tylu miejscach byliśmy razem, tyle tematów razem poruszyliśmy, tyle rzeczy mnie z nim łączyło , że ciągle się coś przypomina. A jedna myśl wywołuje następną, a potem to już potok myśli i rozpacz. ktoś powyżej miał rację- wcale nie staram się zapomnieć, wiem nawet że te myśli choć bolą są jedynym łącznikiem z nim. I ciągle wierze że będziemy razem :-(

bo życie nie jest takie proste, bo...mimo, że bardzo go kocham...chyba przez jego nerwowość nie umiałąbym z nim być

Gość a ja miałam tak samo
ale za każdym razem jak mnie nachodziły o nim myśli to sobie wmawiałam, ze jest brzydki, ma beznadziejny charakter, pryszcze, czy Bóg wie co innego...i w pewnym momencie rano obudziłam się z myślą: Rety co ja widziałam w takim frajerze. Autosugestia czyni cuda:D

a ja miałam tak samo To jest dobry sposób .... Ja sobie na kartce napisałam jego wady i wyszło 100 hehehehehhehehehehhehehhe No jeżeli ktoś chce zapomnieć to musi popracować trochę nad sobą ...

wczoraj...przypadek widziałam zdjęcia sprzed 12 lat...jest jeszcze gorzej. Uważam, że wygląda lepiej

Gość a ja miałam tak samo
ja byłam z nim 7 lat:O nie wiem czy to tak krótko

Nie krótko...ale mam chyba większy problem... kolejny związek, niby tyle samo czasu,ale intensywność nie ta...

Gość dum spiro spero
a jak ktoś nie chce zapomnieć? Jeśli wie, że kocha niewłaściwego faceta, który może tylko zadać więcej bólu, ale chce go kochac dalej? Jeśli łapie się każdej pozytywnej myśli o nim i nie chce jej puścić? "rozum krzyczy : przestań kochać, ale ja i tak słysze tylko szept serca."

no to tak tak u mnie... tylko? czy za 20 lat też będę myśleć o rozumie? czy o tym , że kochałam