Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zniesmaczona ilona

kto miał chirurgicznie zrywanego paznokcia?

Polecane posty

Gość herbatka lodowa
Moj maz mial zrywanego paznokcia u stopy.Bo mial wrosnietego i bardzo go bolal,wiec prywatnie poszlismy do chirurga,bylam przy zabiegu.Maz dostal zastrzyk,ale krzyczal potwornie,tak go bolalo i potem mi powiedzial,ze pomimo tego zastrzyku czul wszystko co mu lekarz robil.BRRRRR....Ja tylko zerkalam w jego strone jak siedzial na kozetce i sie krzywil.Ja juz bym wolala narkoze...Caly zabieg meza trwal okolo 5 minut.

Gość loceryl
Mały palec, to jakoś ukryjesz.. Bierzesz coś przeciwbólowego teraz?, bo jeśli wytrzymujesz to nie złamanie.

Gość loceryl
Nie chciałam Cię straszyć, ale zrywania nie życzę wrogowi, więc jak się da, to zrezygnuj.

Gość loceryl
Przeżyłam ten ból , czarny pazur, czarne skatpetki w lecie, całe wakacje miałam do kitu, potem się wybrzuszył, malowałam ciemnym lakierem i na końcu odpadł bezboleśnie, teraz jest piękny, no ale zima... Może idź do łózia, bo do rana ludzie Cię zdołują.

współczuje... zaraz się chyba wybiore do łóżka, ale i tak pewnie nie zasne... póki co mnie nie zdołowali albo nie dalam się zdolowac :D i tak myslała, że bedzie gorzej, jak to czasem na kafe bywa, ale jestem zaskoczona pozytywnie :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa16
hej ja miałam dzisiaj zrywanego... jak czekałam w kolejce to gadałam z taka starsza babka i ona tez miała zrywanego i mówiła ze ja nic nie bolało wiec sie uspokoiłam...;) no wiec uradowana weszłam do gabinetu najpierw chirurg dał mi znieczulenie już po 5min czy może 8 minutach nie czułam palca(okropne uczucie,nie chcę nikogo straszyć ale taka jest prawda;))no i potem zaprosił mnie na stół;( położyłam się a w ręku ściskałam skarpetkę czego ja z nią nie robiłam;P, gryzłam ją...itp. bólu się nie czuje może trochę szczypie ale najgorsze było jak słyszałam trzask paznokcia bleeee i oczywiście nikomu nie radzę patrzeć na to co chirurg robi no chyba że ktoś chcę zemdleć to proszę bardzo;) trwało to może z 8minut no góra 10min;D ale potem nie da się ukryć że boli ale na szczęście mam to teraz owinięte i nic nie widzę a za 2 dni na kontrole...A co do tej starszej babki to nie sugerujcie się tym że jeżeli np. wasza babcia nic nie czuła to z wami będzie tak samo ta babka z którą gadałam przed zabiegiem mnie uspokajała a i tak mnie bolało;(na starsze osoby to tak nie działa... no wiec powodzenia ja już mam to za sobą ufffff

Gość ja mialam zrywanego
nie zrywal na zywca. Psikal takim zamrazaczem, znieczulaczem... Ale zastanow sie!!! 3 razy zrywal mi i nie pomoglo!!

Gość ja mialam zrywanego
milam duzego paznokcia zrywanego. Znaczy paznokcia z duzego palca u nogi. Bez przesady nie bolalo... Bardziej pozniej bolalo niz sam zabieg :D

Gość dioda99
ja tam załatwiłam sobie narkozę. Zbyt się bałam, a zrywali mi dużego paznokcia

Gość ja mialam zrywanego
mi tez duzego. Ale bardziej bym sie narkozy bala. Bol da sie zniesc ;)

gówno prawda:P nic nie boli co ją straszycie.. jedyne co czuejsz to jak Ci wbijają igłe by znieczulić..

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa16
noc jakoś przeżyłam...może mi ktoś powiedzieć ile to czasu odrasta??wyrobię się do wakacji??

Gość ja mialam zrywanego
przeciez mowilam tez ze nie boli... Bardziej potem rana boli niz sam zabieg ;) A po co do wakacji ma odrastac>? Raczej nie zdazy. Ale to w ogole nie widac, ze go nie ma, jak juz sie rana zagoi ;)

Gość paseczkowa
u ręki jakieś dwa miechy, u nogi dłużej

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa16
jak to po co ma do wakacji odrastać a jak ja bd paradować z bandażem przez całe lato:( o ja dzisiaj idę na zmianę opatrunku boję się!!!!ble dłużej niż 2 miesiące no nieeeeeeeeee!!!!!jakiego ja mam pecha;( ;( ;( ;(

Gość ja mialam zrywanego
a po cholere bandaz?? Przeciez jak juz sie otwarta rana zagoi to sciagasz :D

Gość takisobie
kumpel w robocie stłukł se palca złapał napuchł mu po jednym dniu sie lekko wkurzyl zlapal za kombinerki z walizki i wyrwał momentalnie sam ;]