Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremówka01014

Jaki polecacie krem krem do twarzy dla noworodka?

Polecane posty

Gość gość
Ja na jesień polecam zwykła białą wazeline

Ja z całą rodziną używam emulsji Lipikar Lait, która dobrze nawilża skórę po przez uzupełnianie poziomu lipidów. Poleciła mi ją znajoma, która podobnie jak ja zmaga się z problemem suchej skóry.

Gość gość
jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! jenny28 dziś WON k*******o z tym spamem!!! v

Gość Judyś
u nas uzywalismy emolientow, bo tak nam polecili na skore maluszka. Kupilismy wtedy balsam elodermu.

Gość kropka

Dermokosmetyki są najlepsze, sama mam eloderm dla mojego dzieciaczka. Widzę, że jego ciało jet miękkie i nie ma suchych miejsc. Myślę, że to zasługa kompleksu kwasów tłuszczowych omega 3-6-9. Dla mnie tylko takie podkuty maja prawidłowe zastosowanie.

Gość Eloderm

Elosrem. Wypad z reklamą tego chemicznego śmiecia