Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca323333

Wpadka przy tabletkach

Polecane posty

Gość pytająca323333

Mam pytanie co do wpadki przy tabletkach, bo miałam 1-2 godzinne opóźnienia w braniu, czy jest to mozliwe?? I czy jeśli jestem w ciąży to krwawienie po odstawieniu nie nastąpi?? Bo to nie jest okres, więc wydaje mi się, że chyba powinnam krwawić nawet jak zaszłam. Dodam, że ciąży obawiam się nie po stosunku tylko po zabawie z facetem, ale członek był blisko pochwy i on miał wytrysk, ale raczej nie w pochwe tylko w okolice, tylko że wiem, że przez to też mozna wpaść.

Gość pytająca323333
up

Gość pytająca323333
nikt mi nie odpowie???

Gość pytająca323333
nikt mi nie odpowie???

jestes jakims trolem? bo ja rece zalamalam czytajac to pierwsze pytanie po co bierzesz pigulki?

Z Twojej narracji wynika że nie masz jeszcze zbyt wielu lat co?:)) więc niech będzie-odpowiem Ci na pytanie pierwsze: tabletki bierzesz o tej samej porze. Wiec 1 czy 2 godziny pozniej to ciagle bedzie ta sama mniej wiecej pora dnia prawda? Oczywiscie idealnie byloby zebys zawsze brala o tej samej godzinie,ale wiadomo, kazdemu moze sie zdazyc male opoznienie. Jesli spoznisz sie wiecej niz dobe to juz trzeba sie zabezpieczac dodatkowo. A zreszta-wszystko masz na ulotce dolaczonej do tabletek:P

kkk5 szkoda slow poprostu. jak ona nie wie ze te tabletki zabezpieczaja? nawet jak sie bawi z partnerem?