Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Moja przyjaciółka jest z Murzynem

Polecane posty

amant jakoś to by na mnie nie wpłynęło mam kilku znajomych murzynów i jakoś nie widzę różnicy między nimi a polakami

Gość jaruś zero intelektualne
zarobisz na chlebek:)

"Gnom (gnomk77@o2.pl) amant jakoś to by na mnie nie wpłynęło mam kilku znajomych murzynów i jakoś nie widzę różnicy między nimi a polakami " Czyli ich nie znasz:P.A ile znasz murzynek dla porównania:P?Jak mało to znaczy ze coś z tymi murzynami jest nie w porządku:P.

Murzyni w Polsce zupełnie inczaej się zachowują niż wśród swoich ziomków. Tutaj boją się linczu. I słusznie! :)

znam też kilka ale jakoś nie wpływa to na moje do nich podejście dodam że inne nacje też nam i jakoś nie wywołuje to u mnie rasizmu

no cóż, udowodniono naukowo, że rasistami są zazwyczaj ludzie którzy zmarnowali życie, nie mają ani dobrej pracy, ani udanej rodziny, ani pieniędzy... takie totalne zera :)

a najgłośniej szczekają najmniejsze pieski, tym bardziej niepytane, z rocznym karnetem wstępu do PUP :)

Gość kotek mruczek
średniowiecze :O

Gość kotek mruczek
Czytając podobne posty sadze , że gorzej juz nie będzie :O

kotek może być na szczęście takie twory są w mniejszość

jak to było:D uderz w stół a jarus sie odezwie:)

Gość kotek mruczek
Całe szczęście , że w mniejszości :O

wszedzie się zdażają i zdażać będą wystarczy jeden palnt który powie w co mają wierzyć kilka bzdur i są gotowi

Gość Przyszła żona Murzyna P
Rasiści... Nie no domyślam się że to prowokacja... Ale z drugiej strony... Mój mężczyzna jest Murzynem... i co z tego? Jest najprzystojniejszym, najmądrzejszym i najwspanialszym facetem jakiego znam a to że jest czarny... Hmm Powiem że mi to nie przeszkadza a wręcz przeciwnie ;) Jest nam razem cudownie i wszystkim kobietom życzę spotkania kogoś takiego jak mój Tim... I obojętne czy będzie to Murzyn, Azjata czy Pakistańczyk... Przecież nie o kolor skóry tu chodzi... A jak czytam te wasze komentarze to brak mi słów... To myślenie Polaków i ta ich nietolerancja jest naprawdę masakryczna! Dlaczego w innych krajach nikt nie ma nic przeciwko tylko u nas tak jest? Dlaczego idąc ulicą Katowic, Bytomia wszyscy się patrzą na mojego mężczyznę? Czemu On nie może spokojnie przejść wieczorem przez miasto? BO POLACY Są RASISTAMI!

Gość kotek mruczek
Masz problem i to wiellllllllllllllllllllllllllllki .

{BO POLACY Są RASISTAMI!} --- i chwała nam za to, życzę nam wszystkim by w Polsce nigdy nie doszło do tego co we Francji, gdy banda półdzikich kolorowych imigrantów ze slamsów robi zadymy na przedmieściach 🖐️

Gość kotek mruczek
:O

mi tam murzyni nie przeszkadzają, przeraza mnie natomiast to ile wsrod ludzi ( polaków) jest rasistami... jest sobie murzynek to niech sobie bedzie... co wam to przeszkadza??? a ja bym chciała mieć faceta mulata :classic_cool:

Nectarine a ja bym chciała mieć faceta mulata ________________________________________ niektórzy są bardzo ładni

Gość za to nikt nie chce
mieć za faceta jarusia i sie chłopak stresuje:D:D:D:D:D

" Nectarine mi tam murzyni nie przeszkadzają, przeraza mnie natomiast to ile wsrod ludzi ( polaków) jest rasistami... jest sobie murzynek to niech sobie bedzie... co wam to przeszkadza??? a ja bym chciała mieć faceta mulata " top jedź do Afryki do roboty to zacznie ci przeszkadzać:P.

Gość byłam raz out z Murzynem
dla mnie też to niepojęte :-O

Gość anty emigrant
dobrze że społeczeństwo jest nietolerancyjne i w różnoraki sposób walczy z tą zdziczałą kolorową zarazą!! muszą wiedzieć że to nie ich kraj i że nikt ich tu nie chce, tutaj czeka na nich tylko bul ,tylko brutalną silą można się ich z tond pozbyć!! to nie etyczne ale inaczej tępy pod czlowiek z afryki nie zrozumie że jest niechciany a kobiety które się z nimi szmacą to zwykłe dziwki bez żadnych zasad zdradzają swoją rase swoją kulture i swoich przodków jak by nie było murzynów to pewnie by się puszczaly z małpami .małpy przynajmniej są mądrzejsze i nie śmierdzą i ludzie je lepiej tolerują HEHE

Gość Dlaczego nie napisałeś jak
zawsze hłehłehłe Calineczko ? :D

Gość 9rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
co z tego może być z Żydem , Japończykiem czy kimkolwiek byle była szczęśliwa i dobrze im sie układało

Gość Smoluch LBN
a murzynki sa ZAAAAAAAAAJEBISTE!