Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Moja przyjaciółka jest z Murzynem

Polecane posty

Gość wanka wstanka
autorko, a twoja ,,przyjacioka" wie, ze zalozylas taki topik na kafe i posumowalas jej zwiazek wymownym slowkiem: fuj?! szczerze jej wspolczuje, ze ma takich ,,przyjaciol"...

Gość Glenlivet
Powinni ja ogolic na lyso a na udzie wypalic znak, zeby zaden normalny bialy facet sie przypadkiem nie pomylil. To zenujace. Tylu naprawde wartosciowych facetow dookola a dziewczyna swiadomie robi sobie krzywde :/ Chcesz murzyna - jedz do afryki... i nie wracaj.

Gość lacoste love of pink
Jestes zwykla rasistka autorko, niecierpie takich zasciankow jak ty. Wspolczuje Twojej przyjaciolce takiej kolezanki

Gość polak maly
czesc sandra odnosnie meza twojej kuzynki skoro taki dobry i wspanialy to czyli co polakow dobrych i wspanialych juz nie ma tak? Znaczy sie co teraz wszystkie bedziecie chcialy miec takich dobrych i wspanialych? A my co sól tej ziemi mamy jechac do afryki i znalezc sobie kuzynki jej meza ? Zamianę mamy zrobić? Zastanawia mnie dlaczego Polacy nie waiążą się z kobietami czarnego koloru? Wiesz dlaczego? Nie opowiadam tu za wszystkich ale mi na przyklad kobiety one nie przypominają na pewno nie takiej jak Polki Ja sam mieszkam za granica gdzie jest dużo Afrykanów i Afrykanek i widziałem tylko jedną parę biały czarna i powiem wam odnośnie tekstów że Polacy to rasiści nie prawda nie jesteśmy sami na świecie, mieszkam w Irlandii większość tych afrykanów która tu jest jest niechciana. My i nasza polska powinna zostać dla nas bo nie dlatego ktoś ginął kiedyś za nasz kraj że był rasistą tylko że był polakiem i ci co zginęli nie byli z afryki mają swój kontynent swoje miejsce z którym powinni zostać i robić sobie porządek bo niestety mąją burdel a nie się pchają teraz kiedy my biali zapracowaliśmy na lepsze warunki w naszych krajach a ci teraz chcą to powoli wydrzeć. I jeszcze O RASIZMIE TO NIE W POLSCE SIE CZARNEMU ODBIERA ZIEMIE A BIAŁEMU W ZIMBABWE.

Gość ochyda
kolego -polak mały- ja mieszkam w londynie, i tu jest dokładnie to samo , murzyni są niechciani tylko, że anglicy boją się słówko pisnąć, bo ich porąbany rząd takie ustalił sankcje. Ta poprawność polityczna anglików sprawia,że mi się rzygać chce. Mało kto wie, że królowa angielska płaci ogromne pieniądze za to , aby ktoś kto nabył angielski paszport(a był emigrantem)zrzekł się go i wrócił do siebie. Angole mają powarzny problem bo czarni i ciapaci mnożą się jak króliki, za 50 lat w londynie będzie tródno dojżeć białego. Popieram każdą wypowiedz przeciwko czarnym w Polsce, nie chcę ich widzieć w swoim kraju.

Droga Autorko jedno pytanie : skad sie tacy,kurwa, ludzie jak Ty biorą?! to forum schdzi na psy dzieki takim przypadkom jak Antoinette :P

Gość Zgadzam się z przedmówcą
Ci co pieprzą o tolerancji to właśnie wy jesteście pieskami. które szczekają jednym chórem na innych - rasiści, antysemicim, homofoby itd. Te slogany są nic nie warte i stworzone do jednego celu. Przykład: Jak biały powie coś obraźliwego na murzyna, pobije go to jest rasista, a jak odwtornie to nic się nie stało. Mało tego nic nie będzie można powiedzieć na tego murzyna bo to byłby rasizm:D paranoja. Drugi przykład: Jak w europie, która jest katolicka w większości zabrania się muzułmańskim dziewczynim nisić chust na głowie to jest nietolerancja religijna, że powinniśmy ich religię szanować. Ale jak katolik pojedzie do kraju muzułmańskiego to nie ma tam żadnych praw, morduje się katolików, obraża itd. Czyli to działa w jedną stronę???? Zastanówcie się nad tym pojeby którzy piszecie o tolerancji. Tolerancja to jest brak własnego zdania i wykrzykiwanie sloganów dla idiotów. Europejczycy jak się nie opamiętają to zaleją nas i stracimy całkiem swoją tożsamośc, tradycję, religię.

Gość neutral
Jeśli kobieta zakocha się w Murzynie, no to trudno. Ale koniecznie powinna wyjechać z nim do jego kraju. To straszne, że 90% Murzynów zostawia te głupie baby z czarnym dzieciakiem tutaj i się zmywa. Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś o Murzynach, porozmawiajcie z Amerykanami. Tam jest tragedia. Ponad 60% Murzynów w Chicago nie kończy szkoły podstawowej. Przestępczość, narkotyki itd. Badania przeprowadzone ostatnio w Holandii udowodniły, że mieszane małżeństwa są z reguły bardzo nietrwałe.Tylko bardzo prymitywne kobiety o niskim IQ decydują się na coś takiego. Jeśli już che, to jej sprawa, ale nie ma prawa zaśmiecać naszego kraju. Powinna wyjechać ze "swoim męższczyzną" do jego kraju.

Gość żona murzyna
poprostu załosne i smieszne. nie wszyscy murzyni są tacy sami! tak samo jak nie wszyscy polacy. jeden jest kochany inny jest jebn*ęty.

Gość darius2625
Murzyn to obok muzułmana najgorsze stworzenie na ziemi. To są cholerne nieroby. W USA jak byłem to przy budowach dróg nie spotkałem czarnego. Oni łapią się tylko czystej i łatwej roboty. Korzystają ze wszystkiego co stworzyli biali bo oni nie potrafią dlatego że są tępymi ludźmi którzy nie potrafią nic. Biali pozwolili im żyć między nami i to był błąd którego będziemy załować za kilkadziesiąt lat. My będziemy musieli byc ich niewolnikami. Zobaczycie!! Dlatego nie wpuszczać ich na teren UE! Te głupie polki co się z nimi pieprzą są głupimi zakąpleksionymi szmatami bo nie ma nic gorszego jak biała kobieta rodzi czarne dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zniszczyć ich

Gość kraken
Mam pytanie, gdzie w poznaniu spotkam czarne dziewczyny, mam na myśli murzynki lub mulatki i nie chodzi mi tu o prostytutki tylko o normalne dziewczyny z którymi można się związać, jeśli ktoś zna mniej więcej miejsce zamieszkania takiej rodziny gdzie jest taka dziewczyna to byłbym wdzięczny

Gość kraken
Imie: Maciej Rasa: biały Zainteresowania: karate i myśliwstwo Fryzura: punk(taki nieduży hehe) Ulubiony gatunek muzyczny: techno i nie tam jakieś elektro czy trance tylko czyste techno, nie przepadam też za hip hopem Odżywianie: tylko zdrowa żywność głównie pół sórowe mięso coli,chipsów,batoników i fast foodów nie jem i nie pije od jakichś 3 lat Czego nie lubie: i teraz uwaga bo to ma związek z wypowiedziami tego forum, szczególnie nienawidze rasistów! Ulubiony film: Blade wieczny łowca, najlepsze jest to że w tym filmie jest tak zwane 4 w 1 czyli występuje tam mój ulubiony aktor i aktorka (wesley snipes i sanaa lathan) sam blade grany przez snipesa to moja ulubiona postać a utwór który leci na dyskotece na początku filmu należy do moich ulubionych Co wynika z mojego opisu, przyjżyjcie się dokładnie, np. lubie muzyke techno a nie lubie hip hopu ale to nie znaczy że mam coś przeciwko czarnym, i jak ktoś kiedyś mądrze napisał, teraz cytuje"to tacy sami ludzie jak my różnią się od nas tylko wyglądem i mi to wcale nie przeszkadza" mi też to nie przeszkadza ale rasiści myślą odwrotnie, są dla mnie czymś pośrednim między karaluchem a krowim łajnem i dlatego trzeba z nimi walczyć.Oznajmiam że każdy napotkany prze ze mnie rasista nawet czarny albo żółty zostanie pobity i poniżony a gdyby nie prawo czyli sędziowie policja itd. (i teraz uwaga wypowiedź ta jest straszna ale prawdziwa) mógłby zostać przeze mnie nawet zabity, no ale głupi też nie jestem prawo jest prawem, więc ta ostatnia opcja raczej odpada. Mam nadzieję że jesteście ze mną, w takim razie do dzieła czas najwyższy wytępić rasizm z polski!!

zgrozo... tak czytam niektore opinie i sie zalamuje... Murzyn, Chińczyk, Polak...? co za roznica? czlowiek jak kazdy inny... uwazacie ze Palacy sa tacy siwięci? przeciez o Polakach jest cala masa stereotypow... alkoholicy, zlodzieje... a czy tak jest? tak i nie. owszem, sa i tacy, ktorzy odpowiadaja takiemu opisowi, ale jest cala masa ludzi na poziomie... tak samo jest w kazdym innym przypaku, bez wzgledu na kolor skory. Co za roznica gdzie kto mieszka? Czy jest gdzies napisane ze czlowiek o takim a takim kolorze skory ma mieszkac tu a nie tam. nie.. . co za roznica gdzie mieszkamy... swiat jest maly i nie podzielony na strefy dla 'bialych' czy 'czarnych'... poza tym milosc nie wybiera...

Gość chcialaby
a ja bym chciala poznac takiego :D dzialaja na mnie jak lep na muchy tylko jakos nie mam szczescia :( te ich kocie ruchy... mrrrau