Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KryśkaK

Mrożone dania - co polecacie ?! na szybkiego głoda

Polecane posty

Gość KryśkaK

Nie mam czasu gotować, studia, praca, dom ... a musze zdrowo jeść, bo mam problemy zdrowotne. Ostatnio czytałam o zdrowotnych właściwościach mrożonek i chyba będe częsciej kupować, jakoś wcześniej chyba ne doceniałam takich dań. Co Wy na to? Które są dobre w smaku, tak aby kasy nie wydawac na marne?

Gość brokuły mrożone
udus je sobie pod przykryciem pychaaaaa

Ja lubię warzywa na patelnię Hortexu; dobre i szybkie są zupy z mrożonki. Dla lubiących szpinak polecak szpinak w sosie śmietanowym z Frosty. Aha, niektórzy bardzo chwalą pure z buraczków, choć mnie nie przypadło do gustu.

ja również polecam warzywa na patelnie z Hortexu, mnie szczególnie przypadły do gustu te z bazylią i tymiankiem. poza tym z Frosty smaczne są takie filety rybne (w pudełku są 2, każdy po 125 g, poza tym nie mają wiele kcal, bo 140/100 g)

Gość justkaL
wczoraj zrobilam warzywka z bazylia te z hortexu i dla mnie bleee za to pycha z hortexu ta z brokułami- warzywa na patelnie

Gość maryska_28
Ja to uwielbiam rybę z pieca w sosie brokułowym frosty....no po prostu miodzio, nawet nie próbuje zrobić sama tego dania, bo szkoda mi czasu i składników...ta jest idealna....lubię też oczywiście jak pewnie każdy paluszki rybne, a mój mąż gotowe dania z ryżem, które poprostu wrzuca sobie na patelnię i po kilku minutach sa gotowe:)

fajna jest mieszanka chińska do tego fix knorra do potraw chińskim, mięso moze być, ale i mozna bez

Gość a ja uwielbiam
danie meksykanskie, Hortexu chyba. Pycha!!!

Gość polkaaa
warzywa hortexu sa super na zdrowa zupe - wystarczy dorzucic kawalek miesa i szybko zupa gotowa. z kolei z frosty uwielbiam taki gyros gotowy na patelnie i maja tez fajne zestawy warzyw na patelnie - zestaw żółty i zielony próbowałam ale jeszcze jakieś są. fixów i dań ze słoików nie lubię bo to sama chemia i wszystkie tak samo smakują niezależnie od tego czy to chińskie czy meksykańskie czy inne ;)