Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieskończenie smutna

Dzisiaj zakończyłam kolejny związek...

Polecane posty

wielu ich nie było,ale teraz bylam zakochana i docieraliśmy się bardzo długo i nic z tego...:(((((((( jest mi tak smutno,musiałam to skończyć bo nie szło juz wytrzymać. nawet się coraz rzadziej spotykaliśmy pomimo że byliśmy juz ze sobą kilka miesięcy :( straciłam już nadzieję,kolejne marnowanie czasu,kolejne docieranie się,kolejne rozczarowanie...tak mi smutno że sobie nie wyobrażacie :(

cały czas na błedach?...juz jestem zmeczona, tak długo sie targałam ze sobą co zrobić, dawałam szanse,ale juz nie potrafie.plakac juz nie umiem chociaz to ja skonczylam ;(

trzymajcie kciuki zebym przez to przeszla :(

Amant czy ja jestem stara?hmm to pytanie wzgledne,mam 27 lat wiec juz młodziutka nie jestem :( najgorzej boli ta strata czasu....:(

zle mi strasznie,sory ale nie mam gdzie napisać :(

widzisz,tylko ze na poczatku wszystko bylo bardzo fajne,a potem przyszly problemy i on sie zmienil,odsunal calkowicie.rozmowy nie pomagaly wiec musialam to zakonczyc,bo gdyby kochal pewnie staralby sie jakos polepszyc sytuacje :(

Gość Gdansk38
Ciekawe ile razy trzeba sie spazyc?

zle do tego podchodzę,bo uwazam ze mozna bylo to ratować,ze takie problemy powinny zostac rozwiazane, a okazalo sie ze nie mozna ich rozwiazac,bo on tego nie chce.ja po prostu stalam sie kims dodatkowym w jego zyciu,przestalam byc kims waznym.przyszly problemy i podczas ich rozwiazywania przestawalam dla niego istniec.staralam sie wspierac ale jak mozna wspierac kogos kto cie ignoruje i zapomina o twoim istnieniu? w koncu podjelam decyzje o rozstaniu.ciezko jak cholera :(

nie wiem ile razy,ja jestem zmeczona,moj limit sie wyczerpuje :(

No rozumiem. Ale jednak to, co było, wcale nie było stratą czasu. Sama mówisz, ze było ok. BYŁO. No nigdy nie jest tak, że jest ok całe życie;) Nie martw się. Co ja mam powiedzieć, jak mnie chłopak olał po 2 latach?:O I też wszystko było dla niego ważniejsze. Takie życie.

fajnie ze masz takie podejscie,ale ja juz nie potrafie.staralam sie w sumie jakos do tego dostosowac, zrozumiec. codziennie mi powtarzal ze to taki okres w jego zyciu i musze to zrozumiec,ale ja nie potrafie.przestalismy sie codziennie spotykac, potem coraz rzadzszy kontakt (choc stale codziennie go mielismy) doszly do tego klotnie,bo wydawalo mi sie ze to z jego winy tam zle ma zorganizowany czas.w koncu nie wytrzymalam i powiedzialam koniec :( zle mi jednak jak cholera,tak bardzo mi zle ze zaczynam watpic :(

Gość Gdansk38
Ej,ej! Troche optymizmu...

ja juz swoj optymizm stracilam dawno :( oczywiscie placze i pewnie cala noc nie zasne :( tak mi zle :(

Gość kugjt jv
pfff co to jest kilka miesięcy :O

Gość Gdansk38
Jeszcze jestem ja! hehe

wiem ze nie powinnam ale nie potrafie,smutno jak cholera :( probowalam rozstawac sie z nim kilka razy,ale jakos wszystko wracalo i on pokazywal ze mu zalezy.teraz juz czuje ze to jest ostateczne,ze to koniec.najgorsze jest to ze w dalszym ciagu cos do niego czuje,moze to juz nie jest wielka milosc,ale jak pomysle ile razem przeszlismy :(

wiem ale nie moge sobie poradzic nijak :( bede plakala dzisiaj, pewnie cala noc a jutro pojde jak glupia z opuchnietymi oczami do pracy :( zazdroszcze kobietom ktore nie sa tak emocjonalne jak ja :( jak ja im zazdroszcze :(

Gość zaczełam dzisiaj/
no ja tobie autorko wspólczuję, też byłoby mi szkoda czasu...ale to chyba o mentalność chodzi, wiele moich koleżanek, jeśli w ogóle, załozy przypuszczalnie rodziny dopiero po 30- stce i one nie płacza nad upływem czasu

Gość taka bym była wtedy gdy
Nie płacz kochana nie warto!!! ja skonczyłam cos co trwało 2 lata w grudniu i durna rozpaczałam przez 2 tygodnie schudłam 5 kilo a duzo nie wazyłam wygladam jak smierc a on sie dobrze bawi, lac na facetow sa do dupy!!! drugi raz sie w gówno nie właduje o nie. Nie płacz przez faceta, nie warto...