Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna Kociczka

czuje się samotna

Polecane posty

ostatnio źle się czuje, wszystko mnie denerwuje,wkurza, nie moge sobie poradzić sama z sobą. Mam same problemy z którymi nie wiem co zrobić. Nikt na mnie uwagi nie zwraca,dochodzi do tego jeszcze miłość,która nie jest chyba taka jaką bym chciała:( co robić?

Gość pozdrów wesołego kota

O rany, aź by się chciało powiedzieć.... utop się. :D

nie Ty jedna się tak czujesz... :( co robić? na to nie ma uniwersalnej odpowiedzi - sama musisz do tego dojść... może potrzebujesz zmian (może nawet radykalnych) ? a może zwyczajnie to minie - zaczniesz doceniać/cieszyć się z tego, co masz... ?

mam przy sobie bliską osobę ale czasami czuje tak jakbym wogóle jej nie miała. nie mam z kim pogadać o swoich problemach,wszystko mnie przerasta:(

Raczej nie, poczekaj, rób coś zajmij się sobą albo kimś, porozmawiaj o problemach, ale na koniec za wcześnie. Kociczka czasem jak jest smutna potrzebuje głaskania, a bez głaskania nie ma mruczenia. ;)

czasami czuje się szczęśliwa a czasami nie, niewiem od czego to zależy..moze jestem znudzona swoim życiem.Może musze coś zmienić...tylko co...

Życie nie ma sensu, samemu trzeba go znaleźć, albo się sam znajduje. Czasem to ktoś kto zajmuje ciebie bez przerwy i nie masz go dość, a kiedy nie masz zajęcia, celu, wtedy wszystko jest marne. ;)

Gość biedak z przedmieścia
Jak się czułem samotny, to zaprosiłem, do domu koleżankę z pracy i całą noc ją bzykałem. Potem rano zasnąłem i spóźniłem się do pracy, przez co o mało nie wyleciałem. Następnego dnia zaprosiłem inna koleżankę i znów całą noc ją bzykałem. I tak w kolejne dni. Raczej nie czuję się w nocy samotny....

Pogódź uczucia z zainteresowaniami i bedzie lepiej. :)

Jesli masz kogos i nie mozez z nim pogadac o swoich problmach to jest cos nie tak, jego to nei interesuje czy co? zwiazek polega rowniez na tym aby sie wspierac i pomagac sobie w trudnych chwilach, niestety niektorzy umieja tylko brac i nie dawac nic od siebie. Jesli twoj facet jej taka osoba zostaw go i poznaj faceta w ktorym bedziesz miala oparcie.

wyeliminuj wszystko co jest dla ciebie złe co przeszkadza ci żyć tak jakbyś chciała, a jeśli nie wiesz czego chcesz to poszukaj kogoś kto jest zadowolony i spróbuj tego czego on spróbował w życiu. ;)

właśnie mam wątpliwe szczęście przebywac wśród takich ludzi jak ty.....mimo ze mam fajna pracę odechciewa mi sie pracowac, weź sie w garść dziewczyno i to szybko bo uprzykrzasz zycie ludziom wokół siebie, ludziom, którzy często mają o niebo większe problemy niż ty i mimo wszystko starają się życ normalnie

Gość kociczka łasiczka
Ty Daphne zejdz z dziewczyny, co? 😠

Gość Spawacz
powinnaś poddaś się seks terapii, co cię otworzy bardziej na innych. Zapraszam do mnie....... hejka

Gość kociczka łasiczka
DES🖐️;)

Hej łasiczka :D Kimkolwiek jesteś... ;)

Gość kociczka łasiczka
Des czy Ty aby napewno jesteś Des? a moze Ty jestes Cis, co?

DES. Ale ja nie ukrywam się za czerwienią nicka a ciebie pierwszy raz widzę jakoś. :)