Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toa25

Pytanie z rzędu intymnych - kiedy i jak zacząć sie przygotowywać do porodu?

Polecane posty

Gość toa25

Mi zostało 2 tyg. zastanawiam sie kiedy zacząć się golić żeby w razie czego nie musieli tego mi robić w szpitalu, pozatym nie chciałabym być poprostu zarośnięta. Najchętniej wybrałabym się do kosmetyczki i miałabym problem z głowy ale brak kasy, a trzeba sobie jakoś radzić :)

Gość a od kiedy kosmetyczka....
goli cipke !!!

Gość 1234567 kola
nie gol sie sama tylko wez sobie swoja maszynke i poprOs polozna o jej uzycie

Gość nie rozumiem jezeli
nie chcesz w szpitalu czemu nie poprosic partnera o golenie :) bedzie mial frajde :)

Gość ja golilam w lusterku

Gość chyba pyta kiedy to zrobic
a nie jak!

Gość Lena 81
U kosmetyczki można usunąć owłosienie za pomoca wosku.

Gość Lena 81
Moja koleżanka chodziała w tym celu, podobno strasznie boli, ale efekt pozostaje na dłużej niz przy tradycyjnym goleniu.

Gość toa25
O matko :o widze, że dzieciaki jesteście skoro nie wiecie że do kosmetyczki chodzi sie na depilacje - i nie mowie tu o depilacji całej (a i taką można u kosmetyczki zrobić) tylko strefy bikini, resztę załatwię sobie sama lub mąż tylko pytam KIEDY.

Gość toa25
no:P i kto tu sie popisal zacofani ludzie:o

Gość toa25
Lena - chociaż Ty rozumiesz o co chodzi :) właśnie dlatego u kosmetyczki jest fajnie- efekt na dłużej a tak zastanawiam sie kiedy, żeby nie było za późno.. wyobrażam sobie jakie uczucie sprawiają odrastające włoski... P.S. Właśnie nie chcę żeby mnie goliła pielęgniarka.

Gość toa25
MOŻECIE SOBIE SIE PODSZYWAĆ MI TO NAJZWYCZAJNIEJ WISI...

Gość zenujace teksty twoje
dziecko nie wiesz co to sa okolice bikini? moze lepiej idz poczytaj w pustyni i w puszczy :o

Gość Lena 81
Trudno powiedzieć kiedy bo jak piszesz termin masz za 2 tygodnie, więc nie wiadomo kiedy się zacznie, może jutro lub kilka dni po terminie. Możesz ogolić się dzisiaj, i powtarzać co np. 3 dni, jeśli przeszkadzają Ci włoski na bikini. Ja bym się tym tak nie przejmowała, to będzie ostatnia rzecz na porodóce o której będziesz myslała.

Gość Lena 81
Wy dwie z góry załóżcie topiki jak mózgi wydepilować, jak nie umiecie normalnie pisać.

Gość jak na poczatku
dziewczyna napisala moze popros partnera zeby Cie ogolil, bo bez sensu isc do kosmetyczki i to jeszcze na wosk chyba ze sama dasz rade, ja sie sama gole w ciemno bo to juz 37tc :) a kiedy? moze juz zacznij, i poprawiaj sobie co jakis czas bo to moze w kazdej chwili juz byc "ten czas". wiec radze juz zaczac i nie czekac na ostatnia chwile bo w ogole jak sie pierwszy raz ogolisz to moze ale nie musi zaczerwienic Ci sie piczka i bedzie pieklo i swedzialo, na co polecam sudokrem jest swietny na takie cos.

Gość Lena 81
dzięki za pocieszenie 🌻,

Gość czemu uogólniacie
Wosk w ciąży to kiepski pomysł, przecież to strasznie boli. To już lepiej co drugi dzień samemu sie podgalac albo poprosic męża o pomoc. Ale macie dylematy jakbyście nigdy w życiu się nie depilowały. Jeśli będziesz sie regularnie golic nie będzie problemu, zresztą żadko kto ma tak eskpresowy poród że nie zdązy sie ogolic na dole. Od pierwszych skurczy mija czasem kilka godzin do rozwiązania.

Gość mimi 4
zastanow sie nad poprawianiem golenia co jakis czas bo skora w tym miejscu jest wrazliwa w punkcie kulinacyjnym(porod) mozesz miec uczulenie co napewno bedzie cie pieklo i zawstydzalo.