Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazdziwiona

dziwna sprawa z gg

Polecane posty

Gość onazdziwiona

dzisiaj właczyłam moje gg które wcześniej miało hasło numer zaczyna sie na 549,,,,ale dzisiaj włączywszy je zobaczyłam ze pojawił sie numer 4333.,.i nie było hasła po powinno byc do mimo to wszytskie kontakty archiwum itp były w porzadku wiec mam pytanie czy ktoś mi sie włamał na moje gg i zmienił nr????czy stało sie to bez przyczyny?? tam było poufne rozmowy wiec sie martwie

Gość onazdziwiona
up bo wazne

Gość onazdziwiona
czy jesli ktos mi sie włamuje na gg musi to zrobic z mojego komputera? czy u siebie tez da rade?

Gość onazdziwiona
up

Dziwne to. Nawet jak Ci się włamie na gg to szczerze mówiąc nie wiem czy jest możliwość zmiany numeru przy pozostawieniu archiwum i kontaktów. No ale ja się nie znam :) Co do tego włamywania na GG to spokojnie można to zrobić z innego komputera niż Twój.

Gość onazdziwiona
słyszałam ze zeby włamac sie na gg trzeba miec dostep do konta tej osoby chyba niejakin wielbiciel b tak pisał:o sama niewiem moim zdaniem to bardzooo dziwne:o

Gość onazdziwiona

Gość a może ktoś inny ma dostęp
do Twojego kompa i założył sobie profil?

Gość onazdziwiona
profil czego?? miałam swoj numer i załozone hasło wprawdzie wiec nawet jakby któs zakładam sobie nowy profil to by wcisnoł nowy na gg i juz bez wchodzenia na moj nr

Gość onazdziwiona

Gość onazdziwiona
a czy jest taka mozliwosc ze zabrano mi numeri przydzielono nowy ale to było by bez sensu:o

Ktś mógł sobie skopiować pliki z archiwum i kontaktami do folderu ze swoim użytkowinkiem, zeby sobie poczytać. Ale czy w ogóle ktoś ma dostep do twojego komputera?

Gość onazdziwiona
ma kilka osob ale raczej nie tak zdolnych zeby wiedziec ze mozna skopiowac i poczytac:o a ktos z innego kompa by mogł tak zobic?

Gość onazdziwiona
i zeby skopiwoac musiałaby ta osoba byc na moim gg a nikt nie zna hasła

Nie znam się raczej ale teoretycznie niby jak się wyśle trojana to można wszystko zrobić na czyimś komputerze, tak samo jakby to był komputer tej osoby... Ale ja bym raczej obstawiała za tą pierwszą opcją. A jesteś w sieci lokalnej czy twój komputer jest bezpośrednio podłączony do internetu? Zaloguj się po prostu na swoim numerze, jak hasło masz niezmienione, to chyba wszystko jest ok. Nie trzeba być zdolnym żeby to zrobić, wystraczy wejść do folderu gdzie zainstalowane jest gadu, tylko nie rozumiem dlaczego nie usunęli śladów :P Może myśleli, ze nie zauwazysz :P Może zapytaj się tych osób i poznasz po ich reakcji czy to zrobili?

No właśnie nie musiałabny być, wystraczy wejśc do folderu, gdzie zainstalowe jej Gg i tam jest i plik z archiwum i plik z hasłem (jeśli masz je zapamiętane na kompie) i plik z kontaktami.

Gość onazdziwiona
u mnie nie ma w domu tak zdolnych osob zeby wiedzieć co i gdzie skopiowac to raczej ktos inny:o

Gość onazdziwiona
tak czy inaczej ktos miał niezła lekturę:o ale sie zastanawiam czy to nie mogło stac sie samo bez powodu i niczyjej interwencji

Gość onazdziwiona

Gość onazdziwiona

Gość onazdziwiona

Gość onazdziwiona