Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlajednego

Trzy lata w związku a ja się zakochałam.

Polecane posty

Gość dlajednego

Zakochałam się w tym samym! Właśnie w tym z kim jestem, jednym jedynym. No ale żeby takie zakochanie...? Kto zna takie uczucie? Jest miłość i nagle nakłada się na nią nowe zakochanie w dokładnie tej samej osobie, którą już się kocha?

Gość vvvvv
troche to porypane

Gość knedliczek
ja tak wlasnie chce do konca zycia w tej samej osobie sie zakochiwac :P idealna milosc dla mnie :)

ehhh zazdroszcze :) (ale tak pozytywnie) i zycze wszystkiego najlepszego, ale czy lepiej jeszcze byc moze??? ;)

Gość trtr
"Ja jestem w związku ponad 4 lata i dopiero przed 2 miesiącami oboje zrozumieliśmy jak bardzo nam na sobie zależy i jak sie kochamy." A to jest chyba jeszcze przed nami. W każdym razie wiem że miłość wciąż się zmienia a na nią nakładają się kolejne uczucia, kolejne odmiany miłości, więc chyba jest jak spleciona lina z krótszych, uzupełniających się włókien. W każdym razie fakt, cieszę się. I życzę uczucia dobrego, wyjątkowego, osobistego, nieporównywalnego, magicznego każdej z was 🌻.

Gość ja wybaczyłam
moj związek trwa piec lat i kocham go bardziej niz wczoraj a mniej niz jutro.. i tak kazdego dnia:)

Gość dlajednego=trtr
i się wyżej machnęłam z pseudonimem :classic_cool: ekhm, zdarza się ;)

Gość hehehehehehehehe
ech pomarzyc...

Gość dlajednego
to fajnie, "ja wybaczyłam", że tak kochasz, choć takiej miłości jak twoja nie znam ale jestem wdzięczna za własną i też wiem że wszystko przed nami (jak we wpisanej sentencji, że można kochać mniej niż jutro)

Gość Menski Bodzio
A ja wlasnie mam na odwrot. Na poczatku bylem zakochany, ale z czasem to zakochanie wzroslo. W przeciagu 10 miesiecy wzroslo do tego stopnia ze nie moge wytrzymac ani chwili bez kontaktu z ukochana. Za to ona ostatnio mi powiedziala ze rozmowa ze mna i kontakt juz jej tak nie cieszy jak kiedys. Z jej strony odczuwam wielka milosc ale juz nie zakochanie. Co zrobic zeby odnowic to uczucie? Jak dodac do milosci to zakochanie? Chce zeby czula to co ja ;(

Gość gwoli wyjasnienia...
to znaczy, ze sie juz w pewnym momencie odkochalas? jesli tak, to wspaniale...dla twojego faceta oczywscie (tobie sie moze za jakis czas znowu odmieni)

Gość Menski Bodzio
Chyba w ogole nie zrozumialas co napisalem... Przyczytaj jeszcze raz. To ona juz nie czuje tego co ja i chcialbym to jakos przywrocic.

Gość upppppppppppppppppppppp