Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxladydReaMxx

PierCing...D co MyśLicie?

Polecane posty

Gość rege
hejka

Gość alunia1710
ja sobie zrobiłam 4 miesiące temu i zaczyba mi się robić tak jakby druga dziurka obok wcześniej go wyciągałam i to może dlatego.... więc dziewczyny nie wyciągajcie kolczyków dokuki nie przestaną się wam ropieć i nie przestanie lecieć dziwna wydzielina przeźroczysta

Gość niewinnamagdaa
hej ja mam 2 tatoo kiedys mialam w pepku sama se zrobilam.. ale do operacji wyrostka musialam wyjac i juz pozniej niewlozylam.. w uchu mam z 1 strony 4 z drugiej 2 chociaz nosze tylko juz teraz po 1 :) mialam w jezyku ale przegryzlam kulke bo byla plastikowa i dzis zrobilam sobie znowu w jezyku.. w salonie tatuazu hehe bolu niebylo chociaz teraz troszke mam spuchniety jezyczek.. ale czekam az sie wygoi i za 3 tyg zmieniam kolczyk na lzejszy :)

Gość kosia.
w pępku mi się osobiście nie podoba, dlatego nie zrobię. Mam tylko po jednej dziurce w uszach i w nosie i jestem jak najbardziej zadowolona. W nosie robiłam pistoletem, chociaż wiem, że nie powinno się pistoletem przebijać nic oprócz uszu. Chciałabym jeszcze tragusa, ale nie wiem czy się zdecyduje.

Gość nowa generacja
Jak dla mnie to przekluj sobie obie brwi , wargi, jezyk, nos, sutki i cipe. Nie ja sie bede z toba pokazywal miedzy ludzmi :D