Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

odezwac się?

Polecane posty

Mojemu chłopakowi zmarł ktoś bliski w rodzinie. Wczoraj tylko zadzwonił żeby mnie o tym poinformować, wieczorem napisał \"miłych snów skarbie\": a dziś milczy od rana...Nie wiem co robic, napisać mu coś? i własnie co?? rozumiem, że teraz nie ma glowy do randek, ale tęsknie za nim. Narazie mogę się nie spotykać, ale moze napisałabym mu coś, ze moze na mnie liczyć, hm? z drugiej strony nie chce sie narzucać i nie chce być źle zrozumiana..

oczywiscie ze napisz. W tym wypadku kondolencje sa jak najbardziej na miejscu, mozesz tez dodac ze laczysz sie z nim w tym bolu i ze zawsze moze liczyc na twoja przyjazn...

oj ale ja już mu mówiłam, że mi bardzo przykro. Co do przyjaźni to troche nie teges bo to mój facet i chodzi raczej o miłość :o

oczywiscie, ze napisz. To Twoja chlopak, jestes mu bardzo bliska, on teraz potrzebuje Twojego pocieszenia. To dla niego przykra sytuacja, wiec dobrze, ze bedzi wiedzial, ze mozesz na niego liczyc.

własnie nAPIsałam..dzięki za rady.. :) nie wiedziałam jak się zachować, bo to delikatna sprawa..:( ale dziękuję :)

wiesz co glupia jestes i tyle ci powiem. Ktos daje ci rady a ty masz to gdzies bo i tak zrobisz jak uwazasz. chodzilo mi o przyjazn bo wedlug mnie mlosc laczy sie z przyjaznia..ale widze u ciebie jest inaczej. wspolczuje

jesli w zwiazku jest i przyjazn i milosc to nie ma opcji zeby nie wiedziec jak sie zachowac. wystarczy troche empatii. Ale coz jedni przeywaa bol po stracie bliskich a inni w tym czasie zadaja durne pytania na kafe.....