Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz mnie trafi

poczta na tlenie

Polecane posty

Gość zaraz mnie trafi

Kto ma pocztę na tlenie moze sprawdzić czy dzisiaj jakieś problemy są? Nie można wejść, albo to u mnie tak tylko jest. Loguję się i pokazuje się zakichana strona "ładowanie poczty-zatrzymaj" i tak się ładuje godzinami i ładuje i załadować nie może. Po jaką cholere "usprawnili" użytkownikom korzystanie z poczty to ja nie wiem. Podoba się wam tak jak jest teraz? Bo ja wolałabym żeby było jak przedtem :(

Wyslalam przed chwila maila bez problemow. Wybieraj logowanie sie do starej poczty - dobrze radze :)

Gość stacja
jak umnie to poczta ładuje sie bes problemu i do okna kontaktow i cały emeil moze reinstaluj tlena albo zainstaluj odnowa nie powinenes stracic listy kontaktoe ale lepiej wyekspotroj ja najpierw albo wejdz na forom tlena i poszukaj problemy z poczta

Gość miałam dzis
tez tak dzisiaj miałam:O identycznie:O w koncu weszłam przez komunikator tlen i otworzyło sie bez problemów:D

Nie rozumiem o czym wy tak rozprawiacie. Sa 2 opcje do wyboru. Stara poczta chodzi bez problemu.

Gość stacja
ajeszcze jedno jesli chodzi o konto pocztowe na tlenie lub o2 to je sie chyba zaklada po to zeby uzywac w oknie kontaktow tlena a nie logowac sie jak na poczcie wp lub interii przez logowanie

Gość miałam dzis
dzisiaj mi własnie odswiez nie pomagało:O a napis wróc dos atrej poczty sie nie wyswietla:( ja bardzo zadko uzywam komunikatora który sie zwie tlen a z konta na o2 korzystam własnie jak np na wp:P

Gość zaraz mnie trafi
--> kafe wyjasnij mi w jaki sposób mam wybierać logowanie się do starej poczty? Gdzie jest taka opcja? Bardzo Cię prosze odpisz. Loguję się na pocztę ze strony właśnie, co niektórych nie wiedzieć czemu dziwi i otwiera mi się pusta strona gdzie na środku pisze ładowanie poczty - zatrzymaj i nic więcej. Jak dawałam po długim czasie zatrzymaj, bo nic się nie działo, to mnie wywalało na stronę, która pojawia się po wylogowaniu i tyle. Inne strony działają mi bez problemu to chyba nie wina kompa w takim układzie tylko coś na tlenie. Było dobrze to musieli spieprzyć.

Gość zaraz mnie trafi
--> kafe jesteś tu gdzieś? tak czytam, że powinien być napis - wróć do starej poczty. Nic takiego nie mam niestety :(