Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmoczka

CZemu drugi stosunek tez boli????????

Polecane posty

Gość cmoczka

i czy to jest normalne?

Gość Bo przestanie bolec dopiero po
10-20 :(

Gość krakowiankabe
o kurcze.......... dopiero za 6 razem? to przerazajace!!! a krwawi sie tylko za pierwszym razem czy potem tez?

Gość mnie nie bolało
;)

Gość bleblefuj
do 2face---> moze dopiero za 6 razem sie tak naprawde podniecilas???

Gość bankierka
jak za 6 razem przestaje bilec to jaka przyjemnosc z seksu? kobiety maja przechlapane...............

Gość cmoczka
czyli jesli dobrze zrozumialam jezeli dziewczyna jest dobrze nawilzona to nie powinna ja bolec? a jak nie jest to nawet i za 10 razem moze bolec? czyli wszystko zalezy od stopnia podniecenie? poprawcie jezeli sie myle ps. widze ze podszywacze juz sa.........:)

Gość matra

Gość matra
Mnie też bolało przy drugim stosunku:/ Na dodatek zaskoczyło mnie to że znowu krwawiłam. Myślałam że ból odczówa się tylko za pierwszym razem ale potem koleżanka powiedziała mi że u niej ból zmniejszył się dopiero przy trzecim podejściu. Tak więc my dziewczyny mamy niezaciekawie, i tu wcale nie chodzi o problem \"suchości\". Piszcie czy tez macie lub mieliście takie doświadczenia:)

Gość czemu boli

Gość czemu boli
Ponieważ została rozerwana błona dziewicza i jeszcze nie zdazyla sie zagoić.dlatego tez krawawi.przez pocieranie zostaje odnowiona rana(to prawie tak jak zdrapać strup po otarciu na kolanie-znowu leci krew)gdyby pomiedzy pierwszym stosunkiem a drugim byl duzy odstep czasu pozwalajacy na zagojenie błony to nie był by juz bolesny pod warunkiem odpowiedniego nawilzenia a z tym kobiety rozpoczynajace wspolzycie tez maja czesto problemy mimo duzego podniecenia.

Gość Termos
Mnie za to boli gdy kocham sie z moim chlopaczkiem 4 - 5 raz. Uwielbiam gdy we mnie wchodzi, jednak pozniej boli mnie dosc mocno tylek. Kobiety maja ten plus ze ich cipka jest mokra, a ja co mam zrobic, tylko nawilzac swoj odbyt by moj chlopak go nie przetarl Mimo wszystko jestem bardzo szczesliwy ze mam swojego jedynego partnera

Gość negra72
Mnie za drugim razem też bolało na szczeście troche mniej niż za pierwszym razem. Co do krwawienia nie było go w ogóle ani za pierwszym razem ani za drugim.

Gość alfabetagama
ja nie jestem dziewica od roku,przex ten czas uprawialam moze seks z 10 razy.i nadal boli, na pocztku jak wchodzi,potem jeszcze moment i jest ok,ale i tak nie mam orgazmu.:(

Gość mojherowy kapelisik
alfabetagama zmień akademik :D

Gość Natuśś92
Mnie za pierwszym razem bolało i to cholernie już miałam dość wszytskiego od początku. Natomiast za drugim podejściem nie bolało prawie nic. I zgadzam się z dziewczynami co gadaja że trzeba być dobrze nawilżonym. powodzenia ! pozdrawiam ;*

Gość Mysza15
Mój pierwszy raz był rok temu i strasznie mnie bolało... Jakoś ostatnio byłam gotowa na drugi raz ale jak Troche we mnie wszedł to myślałam że nie wytrzymam z bólu..;( Czy to jest normalne że za drugim razem też boli???:( I dlaczego?

Gość kdjfhfko
Witam:) ja też się wypowiem.. miesiąc temu uprawiałam seks z moim facetem, to był pierwszy raz i bolało okropnie. wczoraj chcieliśmy ponownie się kochać, jednak znów przeżywalam ten ból,nie potrafię sobie z tym poradzić od razu spięłam całe swoje ciało i nawet nie dawałam żadnej szansy na wejście. Gdy za pierwszym razem próbował, w pewnym momencie rozkojarzyłam się, zaczęłam fantazjować i "wpuściłam" go, jednak wczoraj nie dałam rady, prosze o jakiekolwiek podpowiedzi, abym mogła poradzić sobie z tym bólem i móc kochać się ze swoim mężczyzną :)))

może spróbuj sama ze sobą wkładając sobie paluszki w rożnych pozycjach by trochę się rozciągnąć zaczynając od jednego kończąc na trzech. możesz zacząć w wannie

Gość gość
mnie też bolało za kilkoma pierwszymi razami, ale trochę krwawiłam jedynie za pierwszym