Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złośnica na maksa

Zaraz wyjdę z siebie!!!! wrrr

Polecane posty

Gość Złośnica na maksa
j0j0jioj wiem zdaje sobie z tego sprawe, ale jednakwole czuc sie jak najlepiej na wlasnym slubie ;)

Gość Złośnica na maksa
publikacja prasowa na szczescie kupno sukni mam juz za soba. i wielka ulga

przynajmniej to masz z głowy :( a ja po dzisiejszym dniu stwierdzam, że to największy koszmar a słyszałam, że to ma być frajda i przyjemność. Przymierzenie 5 sukienki już mnie tak zmęczyło, że chciałam wracać do domu, skończyło się na przymierzeniu 8 i wróciłam bez niczego :(

moze ja jakas dziwna jestem, ale kupiłam druga sukienke ktora przymierzałam, a mierzyłam tylko 2 :)

Gość Złośnica na maksa
oj ja tez kochana, dla mnie to byl meczacy dzien, ale wkoncu sie udalo, a to tylko dlatego, ze juz wiedzialam czego chce :)

Gość Złośnica na maksa
gagadka ja w sumie mierzylam 5

moja kuzynka przymierzyła 1 i na tej poprzestała, stwierdziła, że jak jej coś się podoba nie warto szukać dalej, bo można się pogubić, no i ja się tak pogubiłam :(

Gość Złośnica na maksa
wlasnie to jest fakt! ja mierzylam 5 3 odrazu odrzucilam i zostalam na dwoch i tak wybralam ta co pierwsza wpadla mi w oko;)

teraz to już po ptokach (jak to mówi moja mama), jutro targi i jak niczego pożytecznego się nie dowiem, to jadę do salonu, w którym suknia podobała mi się najbardziej i zamawiam.

Gość Złośnica na maksa
a tak pozatym powiedzcie mi jak to jest z wydluzaniem sukni? czesto na allegro spotykam sie z tym, ze pisze "mozliwosc wydluzenia sukni"chodzi i raczej o suknie z madonny

Pewnie wcześniej była skracana i ma zachowany jakiś rąbek od spodu.. tak bym to rozumiała...

Ja mam 175 cmi uważam, że to w sam raz! Wcale mi nie przeszkadza, że patrzę na innych z góry gdy zakładam 10 cm obcas. Choć może miłatwiej bomój narzeczony ma 196 cm.

e tam, wiecej wiary i pewnosci siebie!!! ja mam 176 i nosze obcasy i mam to gdzies:D a na slubie mialam 5 cm obcasy i byly w sam raz