Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka 31

Co myślicie o imieniu Kaj ???

Polecane posty

Gość mamuśka 31

chcielibyśmy dać tak na imię swojemu synkowi , ale nie mam pewności. Bardzo proszę o szczere , ale taktowne opinie

Gość mamuśka 31
dziękuje za szczerość , może jakieś konkurencuje propozycje bo mi już nic nie przychodzi do głowy. z jednej strony nie chciałabym by imie było zbyt oklepane ,a z drugiej nie chce dzieciakowi zrobić krzywdy zbyt oryginalnym imieniem

Gdzie ty Kajus, tam ja Kaja :) Formuła rzymskiej przysięgi małżeńskiej, symbol wierności męskiej i damskiej. Może jednak nie jest tak źle? ;)

Gość mamuśka 31
jak widze prawie wszyscy na "nie" trzeba będzie jeszcze raz usiąść i zastanowić się nad decyzją hmmmmm ....... ciężko będzie

Gość Eeeee nie...
Dla 2-latka jeszcze ujdzie, ale weź sobie wyobraź 40-letniego prezesa o imieniu Kaj ;)

hmm do mnie jakoś też średnio przemawia :O nie jest brzydkie , tego nie mogę powiedziec ale jakieś takie nie wiem :D

Gość pelantia
mamuśka u nas to sie mówi - kaj idziesz???? co znaczy gdzie idziesz???? to raczej nie kojarzy sie z imieniem,sorki,to nie złosliwie

Gość mamuśka 31
... z tym prezesem to mnie rozbawiłaś :)) superrr chyba ta opinia najbardziej przmawia do mojej wyobrazni sliczne dzieki🌼

Mąż Kasi Figury ma na imię Kaj ;) tzn on ma Kai no ale on nie Polak wiec to od razu inaczej ;) a może KAJETAN ? :D

albo jak chcecie krótkie to może IWO ? ;) znam jednego IWA -- fajny i przystojny facet :D

Kaj i Gerda... Imię średnie szczerze mówiąc. Ponadto zastanów się, czy pasuje do nazwiska.

jestem razem z wiekszoscia, czyli na nie. Ale jeszcze proponuje zapytac sie dzieci na podworku (jesli masz taka mozliwosc) jak im sie kojarzy to imie. Moge sie zalozyc, ze dziewczynki beda przez grzecznosc mowic, ze fajne, a chlopcy od razu z grubej rury: Kaj sraj..... ps. sorki, ze tak dosadnie, ale znajac troche psychike dzieci jestem pewna wlasnie takiej reakcji :classic_cool: