Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedede

blagam o rade

Polecane posty

Gość dedede

prosze o rade co mozna zrobic na plamy po samoopalaczu na twarzy?? dzis mam studniowke a wczoraj posmarowalam sie samoopalaczem i ekekt jest tragiczny. wiecie moze jak mozna chociaz troche zmyc te plamy??

Gość sok z cytryny
lub peeling, możesz też przecierac twarz tonikiem do twarzy, powinno zejśc

1.pilling 2.maseczka z plasterków świeżego ogórka (możesz też sok wycisnąć i przemywać twarz co jakiś czas. 3.wieczorem dobry kryjący podkład

:/ Zrob sobie peeling i naloz maseczke rozjasniajaca... ale nie wiem, czy pomoze. Tylko z tym peelingiem nie przesadz, zebys nie miala za nadto podraznionej skory...

Gość dedede
dziekuje wam naprawde.a jeszcze jedno pytanki jak sok z cytryny to moge np przecirac twarz plasterkim cytryny czy to za mocne?

To zalezy, czy masz twarz sklonna do podraznien... ja po takim czyms bylabym przez 2 nastepne dni czerwona ;-)

Gość dekrytowa
cytryna to troche za mocna jest, nie ryzykuj bo bedziesz wygladac gorzej, pozniej jak dasz podklad to nie bedzie nic widac, moze jesli masz skore wrazliwa to piling enzymatyczny, hmm i pozniej jakis tonik z ogorka albo maseczka z ogorkiem. Nastepnym razem przed wazna impreza nie rob takich rzeczy :) Milej zabawy, ja tez dzis mam studniowke;)

Gość dedede
oj wiem juz nie bede eksperymentowac, mam nauczke hehe ale juz jest troche lepiej zastosowalam peeling cytrynke moze do wieczora bedzie dobrze:) pozdrawiam i tez zycze udanej zabawy