Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość area__

Co to za objawy ??????

Polecane posty

Gość area__

dzis moj 26 dc starsznie boli mnie prawy jajnik, mam cykle niereguralne co 40,50 dni staram sie o dzidzie od ponad roku to niemozliwe ze okres sie zbliza , wiec dlaczego boli ???? i w ogole co jakis czas mam skurcze i bol podbrzusza , nie wiem czy zrobic test bo ostatnio duzo dzwigałam :(

Gość pewnie objawy niechcianej
ciąży :P

troche dlugie masz te cykle, mam nadzieje,ze konsultowalas je z lekarzem?????, powinny byc gora do 40 dni, ale skoro masz cykle owulacyjne,masz???sprawdzalas??? to przy cyklu 40dniowym jak w morde strzelil 26dc cyklu to owulacja, wystepuje ona 14 dni przed@. zycze szczescia

Gość area__
nie mam owulacji raczej bo tyle starm sie o dziecko, lekarz wie dal mi DF ale ja go juz nie biore i ciąza byla by cudem i szczesciem :) tez myslalm ze to owulka ale ja sama nie wiem czy ja posiadam

Gość area__
a czy w ogole mozliwa jest owulacja przy 40 dniowym cyklu ????? zawsze jak ide do lekarza pyta sie ile trwal cykl ja mowie 44dni a on: czyli znowu bezowulacyjny !!!

Gość area__
prosze jesli ktos zna odp na moje pytanie ???

Pewnie, że możliwe jest. A powiedz mi czy ten lekarz coś oprócz gadania robi ? Minitoruje Ci cykl ? czy tylko przypuszcza ? Kochana może zmień sobie lekarza po prostu na jakiegoś bardziej kompetentnego ? Małolepsza, mam chyba rację co ? Pozdrówka

Gość area__
Martt dziekuje za odpowiedz, w ogole wszystkim dziekuje za wskazówki, moj lekarz to zwykly ginekolog a ja mam problemy o podłozu endokrynologicznym poniewaz mam rowniez hirsutyzm i nadwage :( oraz wysoki poziom testosteronu wolnego !!! kazal mi brac clostyl... ale nie zqareagowalam tzn owulka byc moze byla bo @ dostalm w 32 dc ale w ciaze nie zaszlam :( tak mnie ciagnie dzis w podbrzuszu a jak siekocham z mezem i dostaje orgazmu to mnie okropnie boli podbrzusze - takie skurcze mam :( silne. za tydz jestem umowiona do innego ginekologa. nie wiem czy zrobic test???

Najlepiej jakbyś poszła do przychodni na beta HCG. To test z krwi, wtedy byś miała 100% pewności. A jesteś pod opieką endokrynologa ?

Gość area__
no wlasnie w moim miescie tylko endokrynolog na NFZ ktory wykrł mi guzka na tarczycy dal letrox i nic kazal przyjsc za 0,5 roku :o mam guzka nie "gorącego" i hormony tarczycy wszystkie w normie acha i od 4 dni mam biegunke mimo ze nie jem nic co bymogło sie przyczynic do tego

Gość area__
dzis sobota za bardzo nie mam jak isc ale moze do popniedzialku sie wstrzymam i naprawde uwierzylam w to ze to moze byc owulka bo boli mnie tylko prawy jajnik czuje go bardzo a przeciez jakby sie zblizal okres to bolaly by dwa ???

Gość area__
w ciazy pewnie nie jestm bo bolaly by mnie piersi a nie bola w ogole

Wiesz co zrób tak, idź do apteki i kup sobie test owulacyjny. I go sobie zrób. Wtedy będziesz wiedziała czy to faktycznie owulka czy nie :)

Gość area__
ale skoro niby jest dzisiaj to chyba test nie wyjdzie pozytywnie ??? bo test wskazuje na 24 h przed ???

No tak wskazuje, ale zrób sobie bo może to są objawy własnie przed. Ja tak mam np .... że mnie kłuje i na nastepny dzień owulka.

Gość area__
test owulacyjny zrobilam, druga kreska jasna wiec to nie owulka :( juz podejrzewam ze to moze jaks torbiel choc nigdy nie miałam torbiela :(

Hmm ... nie wiem jak Ci pomóc. Musisz iść po prostu do lekarza. Na pewno wszystko będzie dobrze :) Pozdrawiam Cię

Gość area__
martt ❤️

area - zapraszam Cię na topik\" Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć \" Tam jest dużo fajnych dziewczyn starających się o dzidzię i mających podobne problemy do Ciebie. Ja też tam jestem :) Z chęcią Cię przyjmniemy do swojego grona, jeśli tylko zechcesz :)