Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GHHHYT

Szkła kontaktowe

Polecane posty

Gość GHHHYT

Hej Jestem krótkowidzem i noszę okulary od kilkunastu lat. Postanowiłem wypróbować szkła kontaktowe - z racji tego, że w trakcie tygodnia nie mam za bardzo czasu, aby udać się do okulisty rozważam skorzystanie z jednego z salonów optycznych. W Vision Express wizyta u okulisty kosztuje 59 zł, ale jeżeli kończy się ona zakupem szkieł kontaktowych opłata wynosi jedynie 5 zł. Mam jednak pytanie - czy ceny soczewek nie są tam bardzo wygórowane? Może znacie jakieś inne miejsca, gdzie można w weekend zasięgnąć fachowej pomocy lekarza okulisty, Jestem z Łodzi i dziękuję z góry za Wasze wskazówki Pozdrawiam Paweł

Gość maława
ja wlasnie swoje pierwsze soczewki kupilam w vision express i do tej pory ich uzywam, bo jak dla mnie sa naprawde dobre. sa to soczewki iWear i z tego co wiem sa jednymi z tanszych, jezeli nie najtanszymi :) ja nie mam zadnych z nimi problemow i juz prawie od 1,5 roku uzywam. zawsze kupuje opakowanie miesiecznych, kosztuja ok 110zl za 3 pary. dodam, ze nie ma problemu w przypadku gdy potrzebujesz soczewek o innej mocy na prawe i lewe oko :)