Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika1988

Miesiac zazywania tabletek

Polecane posty

Gość Monika1988

Witam. Miesiac temu zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne ale chyba jednak nie byla to zbyt przemyslana decyzja:/ Jestem teraz w przerwie miedzy opakowaniami i nie wiem czy chce nadal je zazywac.. dlatego chcialam sie dowiedziec czy moge normalnie nie wziac kolejnego opakowania? Zastanawiam sie tylko czy to nie wyrzadzi zadnych szkod w organizmie ze bralam je tylko miesiac. Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje.

mozesz przerwac, ale nie rob tak za czesto ze zaczynasz brac i sie od razu rozmyslasz bo wtedy mozna sie rozregulowac... ale 1 raz nie zaszkodzi raczej

hehe, mam dokladnie taki sam problem. Biore mercilon,jest to moje pierwsze opakowanie i tez jakos dziwnie mi po nich i ogolnie mimo wszystko nie czuje sie z tabl.bezpiecznie(chodzi o ciaze) :( bo czytalam wiele komentarzy ze duzo dziewczyny zaszlo w ciaze mimo regularnego brania, a ja z moim szczesciem, obawiam sie tego. i po kazdym stosunku mam takie obawy:/. Wiec to bedzie szkodzic jesli teraz zrobie przerwe i dopiero za kilka miesiecy zaczne brac znowu,jesli sie przekonam oczywiscie...

Gość Monika1988
No ja biore z powodu rozstania sie z facetem. Glupio zrobilam w ogole ze zaczelam je brac skoro wszystko sie psulo. Ale mam nadzieje ze nic sie nie stanie w moim organizmie:) a skoro juz okres dostalam i teraz sie nie kochalismy to juz nie ma zagrozenia ciaza, prawda?

Gość nigdy nic nie wiadomo
lepiej wez jescze miesiac

Gość ja biore
tylko uwazaj bo po odstawieniu jest wieksza mozliwosc zajscia w ciaze (jeli bys sie kochala) i moga byc 2 jajeczka wiecciaza blizniaccza. AS jesli chodzi o zle samopoczucie (jesli ktos nadal wspolzyje) to radzila bym sprobowac zaczac brac drugie mi przeszlo :)

Gość ja biore
hmmm ten ktos na demna ma racje moze wez jeszcze jedno a nuz sie pogodzivciw i wyladujecie w lozku

Gość Monika1988
Nie, raczej nie bedzie juz takiej mozliwosci ... ze bedziemy z soba wspolzyc. A jesli nie to czy normalnie moge przerwac branie bez obaw??

Gość spokojnie mozesz je odstawic
bez ryzyka ze stanie sie jakas szkoda w organizmie